nový IO pro zdroje

Poruchy, opravy, rady, návody

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
SIDTIM

#16 Příspěvek od SIDTIM »

Dobrýýýý!!! :D :D :D
Apríl se Ti povedl!
Stejně ale objednávám 20 ks pro vývojové zkoušky. Mám zakázku od Českých drah. Pokud by jsi měl ještě bublinky do vodováhy, gumové nýtky a hřebíky ve spreji za zajímavou cenu, domluvíme se! :lol:
..a co shoří, nezhnije..!
EKKAR

#17 Příspěvek od EKKAR »

Připojuju objednávku na kýbl lágrysu, krabici jisker do zapalovacích svíček do Favorita, půl kila tolerance 5% a asi tak 10dkg 0,1%, pět metrů odporu a nějakej větší soudek decibelů do reprobeden, nějak už mi taky docházejí.
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
helios

#18 Příspěvek od helios »

Ja zháňam spätný prúd, tak aspoň jeden sud, keď sa naleje do zásuvky, točí elektromerom opačne a to sa oplatí! :lol:
Keď Vám hodia pod nohy polená, zakúrte s nimi.
masar

#19 Příspěvek od masar »

Díky za pěkný aprílový žert, podle toho, jak někdo reagoval, se docela povedl.
Vzpomněl jsem si při tom, jak podobnými články v minulém století zpestřoval svůj obsah časopis Sdělovací technika. Jedním takovým novátorstvím v jeho dubnovém čísle bylo navíjení toroidních cívek pomocí zakřivení časoprostoru. Byl tak dobře napsaný, že až pohled na číslo 4 na titulní stránce mě vyvedl z aprílového "okouzlení". :wink:
mtajovsky

#20 Příspěvek od mtajovsky »

Na jeden aprílový žertík ve Sdělovací technice skočil můj spolužák na střední škole. Návod na jednoduchý vysílač - viz obrázek.

V poloze 1 telegrafní klíč nahřívá odpor a ten začne šumět. V poloze 2 se odpor připojí na laděný obvod a anténu. Spolužák se to pokoušel uvést do chodu. Nevšiml si zdroje, uvedeného v tiráži pod článkem: "Journal de Cognine".
masar

#21 Příspěvek od masar »

No to je parádička. :wink:
Odpovědět

Zpět na „Svářečky, UPS, nabíječe, měniče, zdroje, trafa a další“