Led coffe tabel

Sháníte nebo nabízíte nějaký návod, schéma, manuál, katalogový list (datasheet) ?

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
xreef

Led coffe tabel

#1 Příspěvek od xreef »

Ahoj, objevil jsem na netu tuhle záležitost, ale něják se mi nedaří k tomu najít nějáké schéma zapojení. Netušíte náhodou někdo jak by to mohlo být zapojené? Podle těch fotek je na tom prd pár odporů dva kondíky, jeden IO a banda led diod:) kdyby někdo věděl kde vzít schéma nebo ho napadlo jak by se to dalo zapojit........... předem dík za jaký koli nápad a radu

tak jsem prolejzal net ještě a podařilo se mi vyčíst hodnoty použitých součástek, celé je to napájené 24V a v tom obvodu je

IO LM324 rezistory 5k1, 51k, 100k, 0R0, 2K, 200R, 0,22uF, IR led a phototranzistor

kdyby někdo věděl co stim abych dosál kýženého výsledku :) děkuji
Naposledy upravil(a) xreef dne 17 dub 2008, 22:35, celkem upraveno 1 x.
forbidden
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od forbidden »

Nemyslis nahodou LED coffee table? viz: http://www.becausewecan.org/LED_Coffee_Table_The_Wave
Zas tak uplne jednoduchy to nebude, bude tam asi nejakej kapacitni snimac priblizeni ruky a neco na ovladani toho rozsvecovani LEDek. Kdybych nemel co delat, tak by to nebyl problem vymyslet.
xreef

#3 Příspěvek od xreef »

jj myslim. no zejtra vezmu nepájivé pole a o něco se pokusim sám asi :) uvidíme co má shořet ať shoří co blikat ať bliká :)
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od ZdenekHQ »

Using a network of 32 active and passive near-infrared optical sensors, it detects motion above the table and changes in ambient light.

Toť vše k principu :D
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
Sendyx

#5 Příspěvek od Sendyx »

A nestačilo by holou žárovku, pár kousků alobalu pověsit na ventilátor a když tak nějaké látky v množství malém ? :D
Jenda9

#6 Příspěvek od Jenda9 »

Ti lidi zas nemaj co na práci. :roll:
Já má tolik užitečných věcí, které potřebuji dodělat a není čas.
A někdo má spoustu času a vymýšlí takovéto ....
Sendyx

#7 Příspěvek od Sendyx »

A přitom by stačilo, aby pravidelně relaxoval pod vlivem a takové (i) by ho nenapadaly :D
xreef

#8 Příspěvek od xreef »

HEHE :) RELAXOVAT POD VLIVEM JO :)no když oni mi jaksi ze zdravotních důvodů relaxaci pod vlivem zakázali :) tudíž nechodim do hospody a mám spousty času na vymýšlení pro někoho (i).

Jenda9 neboj já mám taky spoustu práce a timdle už jen relaxuju :)
Odpovědět

Zpět na „Návody, schémata, manuály, literatura, katalogové listy (pouze pro registrované)“