A poučení ? Uklízejte si dílnu včas a používejte kvalitní banánky
Potriasla mi rukou - priateľka elka
Moderátor: Moderátoři
A poučení ? Uklízejte si dílnu včas a používejte kvalitní banánky
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Stan3 píše:Kamadád takhle vyrval celé šasí z televize. Našel závadu a když chtěl popondat tišťák tak ho chytil tak blbě že dostal ránu,trhl a urval všechny propojovací dráty.Oprava mu zabrala celý den.
To bylo jako Tetanovka s následky destrukce
Hm, ale jestli pak si někdo z Vás potřásl oběma rukama s ještě starými dobrými 380ti Volty
Jako učedníka, mě a kamaráda poslal vedoucí odpojit kabely starých rozvodů v jedné rušené místnosti....prý...kluci máte to odpojené, tak to sundejte se zdi. Tak jsme na to šli, kamarád odpojoval rozvaděčovou desku na jedné zdi a já jsem šel odpojit nad dveřmi stykač. Vyndám jeden drát, vyndám druhý a jelikož mi to překáželo, vzal jsem do ruky jeden drát a k tomu do druhé ruky druhý, že si udělám místo....
Pak se dělo něco, co se snad ani moc nedá popsat...strašné brnění, stažení a hukot v hlavě
Ještě, že jsem stál na štaflích z jedné strany, převážil jsem se a spadl a tím se odpojil
Já trhaně ze sebe vydoloval...T o o b b y ll a p p p r r d d a
Na prstech jsem měl puchýřky a bolel mě hrudník, jak jsem byl staženej
Tak asi mám silné srdce, když jsem to přes obě pazoury vydržel, ale dlouho jsem byl lekavej a bolelo mě delší dobu na Solaru. K doktorovi jsem nešel....solidarita s vedoucím, měl by průser
Ono to totiž mělo v té místnosti ještě další přívod a to vedoucí nějak přehlédl a my jako učedníci neměli ještě ty zkušenosti, si vše před demontáží změřit
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Ale, to mi připomíná jednoho bezdomovce....byl taky vyplesklej a myslím, že i poraněnej...ale nejvíc ho štvalo, že při tom přišel o ten plátek pilky za asi deset Kč.
Ten kabel byl vysokonapěťový, pod proudem a mohl být rád, že to vůbec přežil
Jo, někdy se dějí věci
Když už odešla TV, udělal jsem si z toho šasí s FM, rádio, trochu sem to upravil a nemělo to žádnou krabici, jen holé šasi. No a jak jsem se v tom jednou pohraboval, maje to na židli a od toho přívodní šňůru stranou, šel jsem pro něco a zakopl o tu šňůru, ztratil balanc a chytaje se, abych nespadl, opřel jsem se o šasí....ouha, zrovna na kondy, jedny byly mínusem na šasí, ale ty další oddělené a už jsem jí držel
To byl fofr, jak rychle jsem se odrazil od kondů, šlupka byla řádná. No jo, pořádek musí být, jinak je to o držku a o život
To spis jako varovani
-
Návštěvník