Win XP SP3
Moderátor: Moderátoři
Win XP SP3
Nevíte čím to může být?
- zdenoeddie
- Kontaktovat uživatele:
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Ty hlášky, co z toho systému padají, opravdu odpovídají inteligenci autorů. Nejhorší je , že i příliš vysoká inteligence způsobuje problémy ve smyslu omezenosti, dotyční většinou neumí ani pořádně komunikovat se světem... Když připálí čaj, hledají chybu v registrech...
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Radix píše:ZdenekHQ píše:Mě stejně fascinuje, že operační systém ve třetím tisíciletí neumí kloudně popsat chybu
Ale některé OS to umí. Např. Linux vypíše třeba toto a hned napovídá řešení:
E: dpkg was interrupted, you must manually run 'dpkg --configure -a' to correct the problem.
Asi tak. Operacne systemy firmy MS, ktore pouziva vacsina ludi, nevedia normalne vypisat chybu.
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Crifodo píše:ZdenekHQ píše:Mě stejně fascinuje, že operační systém ve třetím tisíciletí neumí kloudně popsat chybu
Jak popisoval chybu operační systém v 1. tisíciletí?
Dostal jsi šutrem do hlavy.
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
warp píše:Při instalaci SP3 z automatických aktualizací se nejdřív začne stahovat, potom ověřovat konfigurace a vyběhne "došlo k vnitřní chybě" a ukončí se.
Nevíte čím to může být?
Já bych opravdu nedoporučoval s tím spěchat. Co od toho očekáváš ?
A když, tak předpokládám, že na českou verzi instaluješ až po stažení SP3 a máš vše napřed hezky zálohované na jiném hardu (nejlépe image soubor). Předpokládám, že původní verzi máš oficiálně a že sis tam nenechal z internetu všech skoro 3000 oprav k OS.
Kdysi jsem na staré desce omylem připojil šrák pro LPT obráceně a Wokýnka mi stále hlásila, že v tiskárně není papír. Takže tady bych asi hledal původ přesné hlášky "došlo k vnitřní chybě". Může jít o chybu v paměti, o špinavou klávesnici, ale taky o názor programátora od Bila
Zkus napsat cos tam měl za verzi XP a jaký máš počítač (desku, procesor, paměť, atd. - co se dá). Potom se dá možná definovat problém, který tomu brání. Přiznám se, že přes AMD neporadím, protože všichni za posledních 8 let chtěli opravdové počítače.