Nenech se odradit,funguje to,teda ten mag motor,zkoušel jsem to a nepotřebuješ monopól,prostě využiješ oba póly tak jak je to nejvýhodnější.Bohužel jsem skončil u lineární dráhy,ale až bude čas,tak chci dodělat kruhový nepřetržitý pohyb.jestli ten půjde to ví bůh.UnReSt píše:Zdravim, existuje nejaky material, lak, alebo niečo podobne, ktory by vedel odtieniť pole magnetu? Potreboval by som totiž len jeden pol magnetu a v dannom pripade je pritomnosť opačneho polu velmi nežiadúca.
Tienenie mag. poľa
Moderátor: Moderátoři
Nemám zájem o korekci pravopisu.
Byla to mírně zakřivená dráha z bodu A do B,když jsem psal lineární,tak jsem myslel,že jsem nedosáhl zrychlování,ale po chvilkách na tom pracuju. Tohle první udělátko jsem zkoušel,abych pochopil princip.Jen mne celkem vždy rozesměje přístup zarytých odpůrců nečeho nového způsobem-"Nedokážu to pochopit,tak to nemůže fungovat".Nechápu proč sem pletou Perpetum mobile s tím to nemá nic společného.Jde jen o využití energie,kterou pořádně nikdo nezná.mtajovsky píše:pajosek2 píše:Bohužel jsem skončil u lineární dráhy,ale až bude čas,tak chci dodělat kruhový nepřetržitý pohyb.jestli ten půjde to ví bůh.
Skončil jste u dráhy jako přímka nebo jako přesun z bodu A do bodu B ?
pajosek2 píše:Jde jen o využití energie,kterou pořádně nikdo nezná.
A co je to za energii?
Zkoušel někdo používat antihmotu... no já sem ji chtěl dát do lustru a vyžralo mi to díru ve stropě
No to já nevím.Kdybych věděl co je to za energigi,tak nesedím tady,ale někde v armádní laboratoři.Sunmay píše:pajosek2 píše:Jde jen o využití energie,kterou pořádně nikdo nezná.
A co je to za energii?
Zkoušel někdo používat antihmotu... no já sem ji chtěl dát do lustru a vyžralo mi to díru ve stropě
To že vídíš, že se to točí není důkaz toho, že to funguje. Taky sem viděl lítat dejvida copperfielda. Až ti na to bude svítit ledka tak si kup hodně lega a konkuruj ČEZu. Ale bacha ať neskončíš ve vězení to víš pánové v čezu mají hodně peněz.