TV anténa
Moderátor: Moderátoři
TV anténa
A kutilmile - nelituju tě
I firmy které instalují STA umí poslední roky odvádět pěknou prasečinu, minulý týden jsem viděl zesilovač STA připojený do zásuvky 230V: fáze tažena do zásuvky skrz tři patra ze sklepa v trubce s osvětlením společných prostor přidaným modrým CY1,5, pracovní nula přitažena do zásuvky z tlačítka schodišťového automatu, plechová skříň se zesilovačem nenulována, stožár s anténou nespojen s hromosvodem...
blížíme se úspěšně k Balkánu.
Noogal píše:ne nemám... fakt neni nic co by mi pomohlo kromě opravy anteny to se mi moc nechce...
Napadá mě, na TV se prostgě vysr.at, ale to ti možná možná přijde moc radikální.
Tak co třeba pořídit si DVD recorder, pár médií RW, a poprosit souseda, aby to všechno nahrával? prostě by sis chodil čepovat vysílání do přinesených nádob (nosičů). Anténu bys nemusel opravovat.
Dokonce bys možná nemusel platit koncesionářský poplatek za TV, to máš úsporu 145,-. Lahev sektu měsíčně navíc!
Noogal píše:ne nemám... fakt neni nic co by mi pomohlo kromě opravy anteny to se mi moc nechce...
Tak proč se na to ptáš, když se ti nechce? Asi mám dlouhé vedení neodlehčené od tahu vlastní hmotností, že to nechápu.
Jestli to za zdí chodí a u tebe ne, tak chyba nebude daleko.
Ale přidám svůj hlas k Radkovi: pozvi si na to někoho, kdo tomu rozumí a myslím, že mu to nebude ani dlouho trvat.
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Noogal píše:Ale já bydlim ve svym baráku..je to můj dům a moje anténa
Crifodo píše:Osobně by mi dělalo větší radost pohonit toho kdo má údržbu na starost, než platit za něco co nefunguje a přitom utíkat k náhradnímu řešení.
Já myslím, že řešení je jasný. Napiš Crifodovi, za tučný peníz přijede s bičem a druhej den bude obrázek jak víno.
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Noogal píše:Ale já bydlim ve svym baráku..je to můj dům a moje anténa
Tak nějak to celé nechápu...ty máš svou anténu na svém baráku a chceš jí vyměnit za něco pokojového
Doufám, že nejsi ve stínu za vysílačem
Teď mě napadá, nemáš tam náhodou v anténě zesilovač