Devo70 píše:Keď už je reč o bočníkoch, na koľko ampér je tento? Rozteč svoriek 30mm, závit na skrutku M5, priemer drôtu 3mm, odpor asi 0,003ohm.
Měl jsem podobný a podle síly drátu, tipuju nejmíň 10A
Moderátor: Moderátoři
Karel-x píše:Tak jsem koupil multimetr, o kterém jsem psal: http://www.gme.cz/cz/index.php?page=pro ... il=722-205 ,snad nebude vadit když napíšu, že v GME. Funkcemi, rozsahy a přesností určitě vyhovovat bude, co mě zarazilo je "stav", v jakém jsem ho dostal.
Doma po rozbalení jsem zjistil, že fólie překrývající displej byla na kousku odlepená a byl tam viditelný obtisk nečího prstu. To by rozhodně nevadilo, po odlepení fólie je displej čistý, stejně jako drobný šrámek zespodu přístroje. Když jsem se ale podíval dovniř abych zjistil, co tam tak chrastí, uviděl jsem ulomenou plastovou zarážku pro baterii. Jako fungovat to bude, ale... Celkem taky zamrzelo, že jsem nenašel náhradní pojistku, o které se v manuálu píše. Není divu, ze sporého obalu mi snadno vypadly i kabely s teplot. sondou.
Věřím, že takové drobnosti nejsou v tomto obchodě pravidlem, ale celkem to zamrzí, za téměř 400 Kč, proto jsem se alespoň podělil
rnbw píše:Tak to mam asi dobre stastie, ze som kupil DMM-3900. Piska okamzite, bateriu som menil zatial raz, a to som ho parkrat zabudol zapnuty aj cez noc.
jankop píše:Jo, multimetr za těžký prachy 400Kč musí být opravdu vymakanej!