sharp HT-CN400DV
Moderátor: Moderátoři
- wendys
- Kontaktovat uživatele:
sharp HT-CN400DV
- Přílohy
-
sharp.jpg- (127.28 KiB) Staženo 245 x
- excellence
jinak jsem také na jiných fórech vyčetl, že tento obvod lze nahradit 5V síťovým trafem s využitím stávajících součástek a vše spolehlivě funguje
- Přílohy
-
zdroj.jpg- (154.37 KiB) Staženo 297 x
Killroy píše:Ten obvod stojí v AME bezmála 400Kč (neskutečná zlodějina) a mají stejně jen jednu verzi. Domluv se tam, snad by někdo potvrdil zda je to správná.
Killroy
Ako pozeram tak je tam cena 85kc. vc.DPH
http://www.ame.cz/?param=fullresult&text=NCP1050
Drahy moze byt originalny diel od Thomsonu.
To je potrebne rozlisovat. Ale diely Thomsom su uz take.
- excellence
fero7 píše:Killroy píše:Ten obvod stojí v AME bezmála 400Kč (neskutečná zlodějina) a mají stejně jen jednu verzi. Domluv se tam, snad by někdo potvrdil zda je to správná.
Killroy
Ako pozeram tak je tam cena 85kc. vc.DPH
http://www.ame.cz/?param=fullresult&text=NCP1050
Drahy moze byt originalny diel od Thomsonu.
To je potrebne rozlisovat. Ale diely Thomsom su uz take.
Ta moje informace o téhle nestydaté ceně je rok stará a tehdy ten obvod skutečně tolik stál. Zeptej se svých kamošu z Aswa, rádi tě to potvrdí. Navíc to není žádný origo Thomson díl, ale zcela běžný kontrolér od ONSu za pár korun - to bys měl vědět. A za 400Kč by i jako značkový náhradní díl musel mít nejméně zlaté nohy a k tomu mašli s věnováním pro zákazníka - krále hlupáků..
Killroy
fero7 mimo jiné píše:Ak su to pre teba vzdialene informacie, tak radsej nepis.
Fero já vím velice dobře o čem píšu a věř že informací z této branže mám k dispozici tolik že se ti o tom ani nezdá. Už jsem tě o tom jednou přesvědčil a dodnes mi dlužíš uspokojivou odpověď, viz: www.ebastlirna.cz/modules.php?name=Foru ... sc&start=0
Neotvírej znovu tuto debatu, stavíš hrad s písku a nemáš na to dost sil. Prostě a jednoduše je to předražené - a to díky takovým jako je Aswo a jeho pohůnkům..
Killroy
Killroy píše: Prostě a jednoduše je to předražené - a to díky takovým jako je Aswo a jeho pohůnkům.. Killroy
Urazat vies, to je vidiet.
Verim ze si za svojim stojis a zistis priamo v servise Thomson za aku ceni bezne dodaju tento originalny diel a napises to tu.
Urcite to pre Teba nebude ziadny problem.
Potom Ti uverim. Inac to budu iba "zvasty" vycucane z prsta.
fero7 píše:Verim ze si za svojim stojis a zistis priamo v servise Thomson za aku ceni bezne dodaju tento originalny diel a napises to tu.
Bez urážek a to víš že stojím - ale tohle skutečně neudělám. Taková svině zase nejsem. Mě jenom vadí, že hájiš něco co není zcela košer a vůdči tomu zákošovi co tu cenu musí v případě nouze spolknout dost lumpárna. Potom se divíte, že lidi opravují doma v garáži namísto toho aby šli do servisu. Eto vsjo..
Killroy
Máš pravdu, ty to pouze podporuješ..fero7 píše:Je to neobhajujem. Ani nehodnotim ci to je alebo nieje spravne.
A proč ji sem nenapíšeš třeba ty? Že by si tady spočítali jaký jsi lidumil..fero7 píše:Zaujimave, cenu od Thomsonu neuvedies, ale nadavat na ASWO a spol tak to ano.
To není o moci, to je o mnohaletých zkušenostech v této branži a o tom vědět kolik vám dává Aswo obchodního prostoru. Takže mi tady nehraj na city. A že by mne zajímal zrovna Thomson při tom kam to dopracoval, tak to tedy určitě ne..fero7 píše:Ak mas taku moc a niekto iny to predava predrazene, tak predavaj Ty tento diel od Thomsonu za 3 eura.
Killroy