Sluchátka - pecky náhle napiču
Moderátor: Moderátoři
Sluchátka - pecky náhle napiču
Ta sluchátka nejsou nic moc (v recenzích a v uživatelských diskusích k X20 bývají celkem dehonestována), ale zas úplně na h vno nebyla... až do téhle závady. Teď je to fakt telefon. Špunty nejsou drahý článek elektroakustiky a navíc v mých uších žádné pořádně nedrží, ale stejně by mě to zajímalo...
Otázka je, jak to přeměřit bez rozpárání lepených pecek. Od jacka má jeden systém 32 ohm, druhý asi 40, jestli to tak bylo původně nevím. Asi vivisekce, nic jiného nezbývá. Ale životnost teda ani půl roku...
Jak to ti žlutí psi dělají je mi ale záhadou.
Reklamace je stylově nejčistější řešení, ale v mém případě by to obnášelo půl dne až den cestou do prodejny a zpět a duševně náročný hovor se sotva zletilým prodavačem, nebo náročnou poštovní výměnu... obojí se mi zdá u doplňku za stěží 200,- neadekvátní. Navíc by chtěli vrátit a řešit celý přístrojek, což se mi nehodí.
A kutilmile - nelituju tě
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Crifodo píše:Reklamace je stylově nejčistější řešení, ale v mém případě by to obnášelo půl dne až den cestou do prodejny a zpět a duševně náročný hovor se sotva zletilým prodavačem, nebo náročnou poštovní výměnu...
Obávám se,že pokud porucha zařízení za 200Kč vyvolala potřebu takového jména vlákna, jaké bylo použito, znamenal by "duševně náročný rozhovor" minimálně uškrcení zmíněného prodavače.
Nicméně pocity sdílím, nedávno jsem skoro zbořil obchod při reklamaci syrové mražené sekané za 50Kč, ze které se vyklubala mražená paštika ze strojně oddělených sraček. Následná léčba v přilehlém hostinci byla výrazně dražší.
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Uvažoval bych ještě o možnosti zvlhnutí membrán a jejich vykřivení, takže nemají amplitudu v mezírce.
Sendyx, máš v principiální rovině pravdu, ale je to taková pravda typu " i při záplavách si každý večer pečlivě zametu na svém dvorku". Tu žlutou povodeň ve svém celku žádná taková ojedinělá reklamace nezastaví, na to je nás poněkud nevýhodný poměr bílí/žlutí a obávám se ani mentalita českých, obecně ne-žlutých zaprodanců není natolik reflexe schopná. Reklamací si budu řešit jen svůj osobní majetkový prospěch ale nebudu věřit, že tím donutím v té čínské záplavě dealery v jejich chování. Po pravdě, ten hošík v krámě je nula v prvním sledu a kdyby se mi podařilo ho přimět k tomu, aby moji nespokojenost s firemní politikou tlumočil výš, dostane se maximálně k nějakému odulému onáušnicovanému hovadu nebo vyžranému bývalému svazákovi, který takového agilního prodavače prostě vyrazí.
Navíc, pomalu přestává alternativa, odkud kvalitní produkci brát. A nebo za naprosto neúměrnou cenu - cena je v tomto případě trestem za touhu požadovat kvalitu a neobráží pouze tu kvalitu samu o sobě.
Hodně si rozmyslím, jestli si dát teplou čerstvou sekanou a to v řeznictví, kam léta chodím a kde mě dobře znají, a to jen v době kdy si myslím že jsem 100% žaludečně OK
To se dalo v 20-25, sežrat kdejaký humus s nezdolným apetitem a ještě podávat celý den plný výkon...
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Crifodo píše:Nezlob se, ale kupovat anonymní mraženou sekanou, to hraničí s rituální sebevraždou...
Poslední OT : Problém byl v tom, že jednak z toho dělám rizoto, což z paštiky nejde, jednak jsem do té doby kupoval daleko anonymnější a uvnitř bylo výborný hrubě mletý maso. Bohužel došlo ke změně dodavatele, tvar zůstal zachován, fotografie na obalu svědčila o tom, že by taky všechno mělo být v pořádku, bohužel obsah se výrazně lišil. Zřejmě se v Kralupech nad Vltavou rozhodli, že už jsem měl dost mastnou hubu. Nevadí. SZPI už leští boty.
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]