Schéma PC/XT a PC/AT (286)

Sháníte nebo nabízíte nějaký návod, schéma, manuál, katalogový list (datasheet) ?

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
Návštěvník

#16 Příspěvek od Návštěvník »

To Crifodo: Jsem měla za to, že Vrátil měl v dalších dílech i schéma 286ky a dokonce snad i 386ky, neva, si to zkusím obkreslit z desky :) A to s těma sběračema čárek nebylo na Tebe :twisted:
Crifodo

#17 Příspěvek od Crifodo »

Fůrie: další díly Vrátila nemám, AT už mě tak nezajímal. Netvrdím že tam schéma není, ale bude sedět na mnohem méně desek než tomu bylo v případě XT. Zkus archivní servisy (nebo servisní archiv) značkových výrobců, třeba ten IBM na Kubánském náměstí na P2, jestli to tam ještě je. Bývali tam slušní a vstřícní lidi.
jandu

#18 Příspěvek od jandu »

Anonym píše:Tak mohla bych být zaregistrovaná a lovit čárky, být velevelevážená s 1500.........

Anonym píše:To Crifodo: Jsem měla za to, že Vrátil měl v dalších dílech i schéma 286ky a dokonce snad i 386ky, neva, si to zkusím obkreslit z desky A to s těma sběračema čárek nebylo na Tebe ..

Netreba ani len medzi riadkami čítať.

Ibaže už druhý raz si nekorektná.
Elektronické súčiastky fungujú za pomoci dymu. Ak dym unikne, prestanú fungovať.
Marie Fůrie

#19 Příspěvek od Marie Fůrie »

Crifodo píše:Fůrie: další díly Vrátila nemám, AT už mě tak nezajímal. Netvrdím že tam schéma není, ale bude sedět na mnohem méně desek než tomu bylo v případě XT. Zkus archivní servisy (nebo servisní archiv) značkových výrobců, třeba ten IBM na Kubánském náměstí na P2, jestli to tam ještě je. Bývali tam slušní a vstřícní lidi.

Jsem to nakonec vykoukala z toho schémata od Tebe (i když jsem musela být chvílemi hodně domýšlivá) a z jednoho motherboardu 286ky. A výsledek už je na světě i s driverem :) Splnila jsem si svůj dávný sen, konečně mám v XTčku až 2MB EMS. :)
Díky Crifodo za pomoc :wink:
Přílohy
ems.jpg
(109.17 KiB) Staženo 36 x
Odpovědět

Zpět na „Návody, schémata, manuály, literatura, katalogové listy (pouze pro registrované)“