Tesla- Brožík špatně nabíhá
Moderátor: Moderátoři
Tesla- Brožík špatně nabíhá
Nemám zájem o korekci pravopisu.
Nechce se mi vytahovat schéma. U VN jsou tři krabičáky - jeden z nich bude vadnýtornado6 píše:Tak skus vytiahnuť Vertikal vychylovačky a skus či to nenabehne bey nich ak ano može byť problem v vertikalovom zosilovači raz som ho mal v kybli a robilo mi to presne toto, netvrdim že to musi byť ono len ako dalšia možnosť, pripadne maš odkybleny nasobič a preto ti cykluje zdroj.
kozoka píše:Nechce se mi vytahovat schéma. U VN jsou tři krabičáky - jeden z nich bude vadnýtornado6 píše:Tak skus vytiahnuť Vertikal vychylovačky a skus či to nenabehne bey nich ak ano može byť problem v vertikalovom zosilovači raz som ho mal v kybli a robilo mi to presne toto, netvrdim že to musi byť ono len ako dalšia možnosť, pripadne maš odkybleny nasobič a preto ti cykluje zdroj.
Taky nemám schéma po ruce, abych Ti dal poziční číslo, ale jak píše "kozoka" bude to krabicák 470n/250V (bývá nafouklý!) - ve schématu má chybně uvedeno: 470pF!!! V servismanuálu pro ORAVAN 2 je řada typických závad popsána, tato patří mezi ně.
Honza