Vysoký jas displaye na DVD Sencor

Poruchy, opravy, tipy, triky, servisní menu

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
PCman

Vysoký jas displaye na DVD Sencor

#1 Příspěvek od PCman »

Zdravím,dostal se mi do ruky DVD sencor se stadartní zavadou nešel zapnout.Vyměnil jsem jeden kond a DVD najelo a normálně funguje ale display svítí moc nebo spíš svítí i to co svítit nemá.Vyměnil jsem všechny kondy ve zdroji proměřil diody ale pořád ten display svítí špatně.Neví někdo v čem může být problém?
SIDTIM

#2 Příspěvek od SIDTIM »

Vypadá to tak, že nějaký šváb odešel na věky věkouc...
Ale možná, že ESR testerem objevíš ještě dalšího elektrolytického *ajzla! :twisted:
Jestli se po zapnutí vysvítí všecky možné symboly, tak je možná závada v řídícím obvodu displeje - na desce displeje. Pokud má kolem sebe nějaký kond, tak jej zreviduj. Stejně tak vše kolem. Koukni na Xtal na hlavní desce, zda běží hodiny. Pokud na něm nebude napětí, je to jasné.
Hodně zdaru!
..a co shoří, nezhnije..!
konosuke

#3 Příspěvek od konosuke »

Jakej je to typ mašiny ? SDV-7155, 7156, 7110, 2509 či nový 8803T ? a jak hraje ? chtěl jsem to koupit, pouze pro AUDIO, CD-RW a MP3. cena je atraktívní, cca 990.-Kč ale všichni sencor proklínaj, prej čínskej padělek, tak nevím...alternatívní a cenově srovnatelná je Toshiba SD-170 nebo Philips DVP-3260/12, Samsung HD-870...tak terazky bábo raď...
Co se může pokazit to se taky pokazí. Co se nemůže pokazit to se pokazí taky. (Murphy)
Peterseal

#4 Příspěvek od Peterseal »

konosuke píše:Jakej je to typ mašiny ? SDV-7155, 7156, 7110, 2509 či nový 8803T ? a jak hraje ? chtěl jsem to koupit, pouze pro AUDIO, CD-RW a MP3. cena je atraktívní, cca 990.-Kč ale všichni sencor proklínaj, prej čínskej padělek, tak nevím...alternatívní a cenově srovnatelná je Toshiba SD-170 nebo Philips DVP-3260/12, Samsung HD-870...tak terazky bábo raď...

Sencor si nekupuj, kup si radsej toho Samsunga, aj tem Philips by sa dal....
Jirka
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Jirka »

Sice jsem moc nepátral, ale existuje nějaký DVD přehrávač (v ceně do 1500,-Kč), který zobrazuje na svém displeji ID3 tagy při přehrávání MP3?
konosuke

#6 Příspěvek od konosuke »

Jirky píše:Sice jsem moc nepátral, ale existuje nějaký DVD přehrávač (v ceně do 1500,-Kč), který zobrazuje na svém displeji ID3 tagy při přehrávání MP3?

to jsem už tady jednou poptával, prej to jde - s připojenou na scart výstup TV, na malém displayi asi ne.
Co se může pokazit to se taky pokazí. Co se nemůže pokazit to se pokazí taky. (Murphy)
Jirka
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Jirka »

To bych právě nechtěl. Mít puštěnou TV kvůli jen popiskům při přehrávání MP3.
Odpovědět

Zpět na „DVD, VHS, SAT “