hodiny řízené DCF
Moderátor: Moderátoři
hodiny řízené DCF
-
Marie Fůrie
turbok píše:nenašel by se někdo kdo by za fin.odměnu upravil soft pro atmel AT89C51 mám ho ale jen v .HEX hodiny jsou funkční potřeboval bych doplnit nějaké další funkce.děkuji
Úprava softwaru ve zkompilované verzi bez zdrojáku je náročností srovnatelná s napsáním komplet nového softwaru, takže cenově nerentabilní.
Marie Fůrie píše:Úprava softwaru ve zkompilované verzi bez zdrojáku je náročností srovnatelná s napsáním komplet nového softwaru, takže cenově nerentabilní.
Ještě před přečtením odpovědí jsem si tipnul, kdo by tak mohl zareagovat, a trefil jsem se
Cenově nerentabilní je z okruhu činností téměř všechno, čím se P.T. přispěvatelé bastlírny zabývají, takže jako řešení bych viděl zvýšení společenské (komunitní) prestiže a pocit z dobře udělané práce, kterou navíc málokdo dokáže napodobit. V krajním připadě možnost umístění dovedně zahrabaného buga, který procitne až za uherský rok
Jinak, stavba nějakého zařízení, které hardwarově zvládnu a s programem jsem závislý na tvůrci(ích), je vždycky tak trochu pokořující, sám bych se jí radši vyhnul za cenu použití jen tak primitivního řešení, které mám sám pod kontrolou.
I kdyby to mělo znamenat krokové voliče.
-
Marie Fůrie
Crifodo píše:Ještě před přečtením odpovědí jsem si tipnul, kdo by tak mohl zareagovat, a trefil jsem se![]()
honza_jan píše:Vzteklá Máňa...
Co furt proti mě máte? Co je na té mé odpovědi tak závadného? Můžeš mi prosím Crifodo prozradit, jak jsem ji měla formulovat, aby byla košér a neupoutala nežádoucím způsobem Tvoji pozornost? Ráda bych se pro příště poučila.