Nové autorádio za 599,-
Moderátor: Moderátoři
Nové autorádio za 599,-
Autorádia s 2 tunery těmi výpadky netrpí, protože zatímco jeden tuner jede normální příjem, s pomocí druhého řídicí proc prohledává pásmo a zjišťuje nejvýhodnější příjem - pokud není naladěn na hlavním tuneru, bez znatelného dropoutu ho přeladí.
A kutilmile - nelituju tě
Crifodo píše:Na Niconu obyčejně chodí AF (autofocus) bez problémů, když je jen trochu světlo. HA IVAN!!! a já hlava dubová čekal že mi to AF (alternative freqenc) bude hledat stanice. Jen nevím kde se dají ty fotky z toho rádia dostat ven. Ale opravdu se mi stalo že mi donesli DVD z ..marketu že nejde, já ho zkouším seč můžu a ono chodí, povídám, přineste mi vaše DVD a oni donesli CD s tím že čekali že konečně toho Vaška s Evou uviději![]()
Autorádia bych, vzhledem k tomu co mi nedospělci vyvádějí v létě pod okny, snad rovnou zakázal dekretem
No za tú cenu sa to oplatí kúpiť , lebo dnes už tie VKV stanice 20km od vysielača už nehrajú dobre a tak treba preladiť na druhu stanicu. Kde sú časy , ked som v Košicoch zapal rádio na dlhé vlny a skončil som v Aši a to hralo rovnako.. Po dvoch rokoch si kupim zase nové... a nebudem riešiť čo to za značku. Mal som aj Sony za 5 kilo a tam CD odišlo po záruke. Takže čo sa dá hovoriť o značkových rádiách - všetko už ryža.mi-ro píše:Dnes jsem v Hypernově viděl ale neslyšel autorádio (bohužel SENCOR) s RDS za 599,- vč DPH.
To, že asi selektivita nebude nic moc, že budou delší AF výpadky apod, je vše vyváženo právě cenou. U téhle kategorie se ještě setkávám s naprosto nevyřešitelnou neodolností vůči rušení z řídící jednotky auta.
Nicméně, tento typ neznám, třeba budeš naopak velmi překvapen...