TESLA 4131U ORAVA 131
Moderátor: Moderátoři
Nemám zájem o korekci pravopisu.
- Oberleutnant
-
poradtemiprosim
- sambiliong
- Oberleutnant
-
poradtemiprosim
typ televizoru tesla orava 131
poradtemiprosim píše:už jsem to neják dal do chodu, ale nejde zvuk když ho stáhnu tak je uprostřed obrazovky od zhora dolu čara bílá není upně rovná spíš střapatá,kdž pouštím zvuk víc tak se dělají dvě střapaté čáry který když zesiluji zvuk se oddalují od sebe,zvuk jde potichu a hodně to vrčí,takže zesiluji vrčení ale ne zvuk, napětí na elektronce PCL 86 nesedí, tak bych vyděl že není dobrá, bohužel nemám jinou
ale nevím co mam zmněřit a elektronka nemusí být vadná, schéma mám ale je špatně čitelné pokud bude možné pošlete mně ho
Elektronku PCL 86 Mám doma na prodej je uplně nová cena 200kč jestli máš zajem napiš mi do emailu zslaby@seznam.cz
-
Lukas-Peca
- Kontaktovat uživatele:
zslaby píše:poradtemiprosim píše:už jsem to neják dal do chodu, ale nejde zvuk když ho stáhnu tak je uprostřed obrazovky od zhora dolu čara bílá není upně rovná spíš střapatá,kdž pouštím zvuk víc tak se dělají dvě střapaté čáry který když zesiluji zvuk se oddalují od sebe,zvuk jde potichu a hodně to vrčí,takže zesiluji vrčení ale ne zvuk, napětí na elektronce PCL 86 nesedí, tak bych vyděl že není dobrá, bohužel nemám jinou
ale nevím co mam zmněřit a elektronka nemusí být vadná, schéma mám ale je špatně čitelné pokud bude možné pošlete mně ho
Elektronku PCL 86 Mám doma na prodej je uplně nová cena 200kč jestli máš zajem napiš mi do emailu zslaby@seznam.cz
Tos trošku přehnal, zlato.
-
Lukas-Peca
- Kontaktovat uživatele:
pajosek2 píše:To teda fakt přestřelil. Za tu cenu se prodávají staré lampy jako EL11 nebo AL4. ECL 86 je ještě dost mladá na tu cenu.
Za tuhle cenu se neprodávají ANI staré lampy, ani ECL86 a už vůbec ne PCL86. Kdyby to dal za dvacetinu těch dvou stovek, tak už by se o tom dalo uvažovat. Jenže poštovné by vyšlo dráž, než jaká je cena té lampy. Jinak ať si ,,poradtemiprosim" zajde na nejbližší smeťák a tu elku z něčeho kuchne, je v každé lampové TV.
Zslaby: a není to náhodou vertikálem? Propájet!
Lukas-Peca píše:zslaby píše:poradtemiprosim píše:už jsem to neják dal do chodu, ale nejde zvuk když ho stáhnu tak je uprostřed obrazovky od zhora dolu čara bílá není upně rovná spíš střapatá,kdž pouštím zvuk víc tak se dělají dvě střapaté čáry který když zesiluji zvuk se oddalují od sebe,zvuk jde potichu a hodně to vrčí,takže zesiluji vrčení ale ne zvuk, napětí na elektronce PCL 86 nesedí, tak bych vyděl že není dobrá, bohužel nemám jinou
Tos trošku přehnal, zlato.
ty tu elektronku potřebujes ne ? já určuju cenu... když ji koupis v krame jsi fajer velikej!!!
-
Lukas-Peca
- Kontaktovat uživatele:
A tohle asi mluví za všechno:
http://aukce.atlas.cz/item416964844_elektronka_pcl86.html
Končím tuhle plodnou diskuzi.