Eagle
Moderátor: Moderátoři
Eagle
Ragnol píše:bu2520 píše:dělám to tak že drát ukončím "junction" a v položce name ho nějak nazvu např " 2" a na jiném místě schematu zase bod která nazvu "2" , ještě si ho pro přehlednost pojmenuju textem a je
supr , funguje díky moc
Pro lepší přehlednost je dobré používat značky PORT (knihovna frames) a vepsat do nich název signálu.
- Přílohy
-
eagle.gif- Použití PORT značky
- (7.57 KiB) Staženo 179 x
Jaké používáte značky na ukončení cesty (třeba pro připojení drátu do DPS) a nebo jen kontakt ve schématu - takové to kolečko)?
Našel jsem nějaké značky v:
special-pad, special-drill, wirepad
ale co použít nevím. Kulaté kolečko jako kontakt do schématu jsem našel jen značku "VCC" v knihovně supply2, u které musím měnit jméno a hodnotu.
Ja na kontakty/pripojeni vodicu do DPS pouzivam WIREPAD(schema krizek, footprint sestiuhelnik s dirou).
p4ul píše:Já jsem zvyklý na kontakty značené jako prázdné kolečka. Křížek se mi moc nezamlouvá, ale logicky už podle toho názvu by se to mělo používat na kontakty. Holt budu si muset zvyknout.
Kdyz jsme u toho, zvykat si nemusis...udelej si vlastni knihovni prvek, ktery ti bude vyhovovat a budes s nim spokojeny. Je to otazka sotva 5minut.
-
Návštěvník
Za pomoc vopred ďakujem.
Pokud budes mit nejake nejasnosti, email na me uz mas
- Přílohy
-
eagle35lbr.pdf- (146.31 KiB) Staženo 265 x