Relátko ASR-033 pro Pioneer SA-8800
Moderátor: Moderátoři
Relátko ASR-033 pro Pioneer SA-8800
Stejné se montovalo do několika modelů zesilovačů Pioneer. Lze jej také tuším nahradit pomocí ASR-023. Pokud byste tedy někdo:
1. Věděl, kde by se dalo sehnat v CZ nebo alespoň v Evropě
nebo
2. Měl takové nové k prodeji
nebo
3. Věděl ještě o jiném ekvivalentu, který lze sehnat a bude mít stejné mechanické rozměry a parametry
Díky předem za rady a zdravím
EWI
Jinak k tomu relátku by stačilo vědět, jakým napětím se spíná, u kontaktů pak stačí, že budou vyhovovat pro spínání síťového trafa. Pak by to nemusel být originál a dalo by se tam dobastlit třeba relé používané v televizích.
Kdyby ho měli na http://www.ued.net ( ale slibují, že bude skladem od 18.9.08 ), stálo by bez poštovného 54$, no děkuju pěkně.
To už tam za něj fakt dát něco jiného.
Kontakty má sice jen dva, ale zato snesou hodně velké proudy, takže je nemusíš řadit paralelně.
Ten tvůj zesík neznám, ale jestli potřebuje všechny čtyři kontakty, dej tam dvě 12V relé 01760390 a cívky jim spoj do série.
Opravte mne prosím pokud se mýlím, ale založil jsem dvě vlákna, protože podle mne tento dotaz do obou sekcí patří. (AUDIO/Poptávka po součástkách) Umím si představit, že někdo čte jen některá diskusní fóra a takový člověk v tuto chvíli moji poptávku ve "své" sekci nenalezne, protože ho audio třeba vůbec nezajímá.
- zdenoeddie
- Kontaktovat uživatele:
ewi mimo jiné píše:...Stejné nabízí také Omron (MY-02-DC24), ale to má vývody jako pájecí očka a ta se mi do tišťáku nevejdou.
No a co? Zapojení v tomto místě nevyžaduje přesné rozmístění součástek, relátko (nebo relátka) lze umístit kamkoli jinam, kde je místo.
a ještě také píše:Opravte mne prosím, pokud se mýlím, ale založil jsem dvě vlákna, protože podle mne tento dotaz do obou sekcí patří. (AUDIO/Poptávka po součástkách) Umím si představit, že někdo čte jen některá diskusní fóra a takový člověk v tuto chvíli moji poptávku ve "své" sekci nenalezne, protože ho audio třeba vůbec nezajímá.
Nemáš pravdu, v nových tématech na hlavní stránce vpravo se pak dotaz objeví dvakrát a zbytečně odstrčí třeba ještě nezodpovězená témata do zapomnění. Jinak je tu zvyk číst témata s novými příspěvky od poslední návštěvy nebo za posledních 24, 48 a 72 hodin (diskusní fórum vpravo nahoře).
Už tu by i borec, který si pro jistotu založil dotaz do všech rubrik najednou, sotva jsem je po něm stačil umazávat. Zacpává to prostor na serveru a proto je to v Pravidlech zakázané: http://www.ebastlirna.cz/modules.php?na ... opic&t=684
Zkrátka dotaz patří vždy jen do jedné rubriky.