dolac píše:Anonym píše:Milý dolaci , možná jsem totální blbec , ale jako první bych se snažil vyloučit tepelnou závislost . Na takovou závadu snad schéma potřeba není . Takže , kdo do koho rýpe a čí argumenty neobstojí . Ty jsi možná tak dobrej , že dokážeš tepelnou závislost vyčíst ze schéma . Já ne , proto používám , jako mnozí jiní opraváři klasický fén . Zdravím Ivan
Áno fen je dobrá pomôcka, ale vôbec to nemusí byť tepelná závislosť, aj keď sa to nedá celkom vylúčiť. Podľa toho čo tu autor píše, mu TV vraj nenabehne aj keď ho vypne hneď po zapnuti. To sa ešte vôbec nemusí nahriať. Nevidím nič zle na tom, ak si k oprave vezme aj schému, hlavne ak dnes nie je problém zohnať schému takmer z hocijakej TV.
Milý dolaci , tak ještě jednou pro duševně méně majetné . Nejdříve vyloučit tepelnou závislost . Schéma netřeba .
Dále autor píše : "No ked ho zapnem tak nabehne ale po chvili ked ho vypnem a zapnem tak zdroj nenabieha vobec. Posles mi prosim ta schemu? Dakujem. lukacpe@post.sk "
On nepíše , že to vypíná hned po zapnutí , ale po chvíli .
V této fázi stále schéma netřeba , je nutné provést tepelný test . Na ten schéma stále netřeba .
Již tomu rozumíš ? Ivan