IE-otváranie nového okna
Moderátor: Moderátoři
IE-otváranie nového okna
Dá sa to niekde nastaviť?
Ide o XP Pro, so SP2. Monitor mám Hyundai 19palc. CRT.
Predtým mi to fungovalo dobre, ale po vrátení pôvodného systému pomocou Ghosta mi robí vyššie popísané.
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Ty alternativní prohlížeče jsou sice fajn, ale někdy se hodí i ten nealternativní a pak se hodí i tohle.
hafca - aj keď mi to predtím fungovalo k spokojnosti, ten softík s radosťou použijem.
Ďakujem za reakcie.
hafca píše:...někdy se hodí i ten nealternativní...
Kdy prosím Tě? Mrtvolnej soft a jejich Explodér, to jest největší přítěž mého kompu - kdyby bylo možné Explodér a Venčum vyhodit bez vlivu na další funkce, s gustem to udělám. Jediný moment, kdy potřebuju Explodér je okamžik po nové instalaci systému, když nemám někde v záloze instal FF nebo Opery - a musím si ho stáhnout z netu. Od okamžiku aktivace Opery a FF pro mne přestává Explodér existovat... Zatracenej de.Bill Bránka & Co, takovýho balastu, co namršili do sebe, to se hned tak nevidí!
A kutilmile - nelituju tě
Také používám IE, ale s ním i Operu a někdy Firefox. IE má rychlejší start a také to víc vyhovuje mému konzervativnímu smýšlení.
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Ale podobně se chová i MS Word,Excel atd. - jednoznačně má ten soft potřebu být chytřejší než uživatel.
To je zřejmě společným jmenovatelem veškerého software od MS včetně samotného operačního systému. Zdá se mi, že se Gates snaží nahradit inteligenci uživatele inteligencí OS, ale zřejmě si nastavuje příliš vysokou laťku a výsledkem je potom jeden větší "nepodarok" než druhý. Přesto je zde jeden důležitý fakt - není zde dost alternativ. Výrobci Firefoxu to dobře vědí, jejich prohlížeč se snaží vypadat jako IE. Proč asi?
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Vrátenie sa k zálohe nebolo spôsobené žiadnym výrom, alebo spywarom. Úspešne používam už niekoľko rokov program Zonealarm Security Suite a dovolím si tvrdiť, že je mimoriadne dobrý. Aktualizácie sú denne, niekedy aj dva razy za deň. Ale teraz mi ponúklo update /aj tie sú pomerne časté/, ktorý ale po spustení vyžadoval nové licenčné číslo a bez neho to išlo iba 15 dní. Myslel som, že sa jednoducho vrátim k staršej verzii tak, že tento program odinštalujem, vyčistím registre a dám tam pôvodnú verziu - ale ouhľa: niekde si ten nový program uložil svoju upomienku a tvrdohlavo trvalo na novom lic. čísle. Preto som vykonal jednoducho vrátenie uloženej zálohy a je po probléme. Jediný nastal teraz, keď neviem, kde a ako som potom nastavoval fciu full okna. Keže mi ale hafca poskytol radu na obídenie problému, tak to je vyriešené.
...ovšem kam vlezu, instaluju FF. Zatím nevím o nikom, kdo by kromě rychlosti nabíhání prohlížeče utekl zpátky k IE....
Uživatelé, kteří si nechávají instalovat software, obvykle nemají zájem (a někdy i schopnosti) cokoliv na compu měnit a to až do doby nějakého kolapsu. A obvykle také statečně papouškují to, co slyšeli od instalátora. Ale tím se samozřejmě IE nezastávám. Jejich bezpečnostních děr bohatě využila konkurence ke svému boomu. Řekl bych, že míra používání IE je dána rovnovážným stavem mezi velikostí napáchaných škod vlivem těchto děr a nutností instalace alternativního softwaru. A tato míra je u každého jiná.