Úprava rozsahů
Moderátor: Moderátoři
-
Marie Fůrie
cackler píše:u tech 15V a 30V nevadí, že maj interní předřadník? ten bych musel vyndat nebo to de i s nim? s překleslenim stupnice počítam.
jinak bydlim kousek od prahy, ale jestli by si to byl ochotnej poslat "za poštovný" tak se bránit nebudu
Kup si radši HD-020 100uA a HD-025 30V, ty měří dobře a 97/99 Kč není zas tak moc.
slyšel jsem i o poštovních hovadech, který soutěží kdo dokopne balík "křehké" nejdál
Jestli jsi z Prahy zajdi do Compo a nějaký měřáčky si vyber tam, býval tam prodavač schopný příčetně poradit, asi by tě i nechal změřit si vnitřní odpor a posoudit co se ti bude hodit.
U mě to fungovalo opačně s tím naučením se, když jsem zničil něco v ceně dvou zmrzlin, už o tom ani nevím, zato odpálení nějaké cennosti nasíralo roky
-
Marie Fůrie
Crifodo píše:Jestli jsi z Prahy zajdi do Compo a nějaký měřáčky si vyber tam, býval tam prodavač schopný příčetně poradit, asi by tě i nechal změřit si vnitřní odpor a posoudit co se ti bude hodit.
Koukám na jejich nabídku na netu, ty MP-45 co jsem doporučovala tam mají za 143Kč a tu čínu co má GM za 48,- tam mají za 99,-. Dobrá rada jak ušetřit, není to Crifodo Tvůj obchod?
Fůrie mimo jiné píše:Koukám na jejich nabídku na netu, ty MP-45 co jsem doporučovala tam mají za 143Kč a tu čínu co má GM za 48,- tam mají za 99,-. Dobrá rada jak ušetřit, není to Crifodo Tvůj obchod?![]()
Čínu bych nedoporučoval, ale mívali tam české DHR a snad i velké MP.
Máš pravdu, že GME má tu čínu asi o 2/3 levněji než Compo, Hadex atd.
Vysvětlení je asi tak trojí:
a) GME se chce zbavit ležícího póvlu
b) ostatní firmy se domluvily, že se na prodeji značkové chiny napakujou a závratně zbohatnou
c) GME prodává várku, která ležela měsíc na dešti nebo spadla v Hamburku z jeřábu na molo
-
Marie Fůrie
Crifodo píše:Čínu bych nedoporučoval, ale mívali tam české DHR a snad i velké MP.
Máš pravdu, že GME má tu čínu asi o 2/3 levněji než Compo, Hadex atd.
Vysvětlení je asi tak trojí:
a) GME se chce zbavit ležícího póvlu
b) ostatní firmy se domluvily, že se na prodeji značkové chiny napakujou a závratně zbohatnou
c) GME prodává várku, která ležela měsíc na dešti nebo spadla v Hamburku z jeřábu na molo![]()
Já vlastně ani nevím kdo vyrábí ty MP-45, na měřáku nic napsáno není, na krabičce je jen PANEL METER, typ MP-45 a rozsah. Třeba je to také čína, ale vypadá to důvěryhodněji.
Fůrie mimo jiné píše:Třeba je to také čína, ale vypadá to důvěryhodněji.
Poctivý výrobce se za sebe nestydí a podepíše se, dokonce zčásti kalkuluje s tím, že prodává i jeho značka.
Poslední čína která vypadala důvěryhodně byla čínská propiska a pak ještě "Pork Meat in Szechuan style" za 8,- Kčs, báječná laskomina v pálivém oleji s bambusovými výhonky. Ale to je tak rok 1980.
Vlastně ještě čínský štětce na akvarel, ale to je technologie na kterou stačí kůlna u rybníka a petrolejka
Sendyx píše:Jo, občas se to zboží trochu naťukne![]()
http://www.kes.bham.sch.uk/home/raias/i ... ash_22.jpg
Nechceš tím naznačit, že takové zboží s chutí končí ve středo-východní Evropě, která má hluboko do děravé kapsy?
- kevin_mitnick