Problém-pračka stále napouští vodu
Moderátor: Moderátoři
Problém-pračka stále napouští vodu
- Artaban001
- Artaban001
Ďakujem Vám za Vašu ochotu aj za ostatných. Ste Vítaní aj na Slovensku.
- Přílohy
-
vodopad_PP.jpg- Táto voda netečie z práčky, je to na potoku v kúpeľoch Lúčky :-)
- (97.57 KiB) Staženo 222 x
- Artaban001
FERYACT píše:Artaban001 už pereš?
Ještě ne, není co..
K těm hladinostavům: Nevím, jestli to byly ty samý, ale stejného typu (tvar velikost) používala jedna firma, která provádí výplach zeminy při zamoření ropnými produkty. Udělá se několik vrtů, do jednoho se pouští voda a z několika vedlejších se vyčerpává. Hladiny vody v těch vrtech právě hlídaly ty spínače. Dnes už použivají pro čerpání vody mamutky a ty můžou jet i na sucho, takže hlídání hladin není třeba
-
G13xX
- zdenoeddie
- Kontaktovat uživatele:
vdm píše:Pro upřesnění funkce hladinového spínače.
Je možné ovlivnit množství napouštěné vody montážní výškou spínače?Tím, že hladinový spínač namontuji v pračce níž, dosáhnu nižší hladinu vody v pračce? A cirka o kolik?
myslim ze nie. Ale je to mozne ovlivnit nastavenim citlivosti spinaca (neviem ci som to dobre nazval), niektore maju srubek na nastavenie momentu zopnutia
-
rm
Nápodobně a jak to tedy udělá profesionál? A množství vzduchu v hadičce??? Co když vypustím všechnu vodu z pračky?Haha, to mě rozesmálo. Jestli do toho hladiňáku šáhneš tak jsi v riti. Hladinu vody jako amatér snížíš pouze zmenšením množství vzduchu v zásobníku tlaku, event. v hadičce. A pro ostatní, přátelé, když nevím o oboru nic tak neblbnu ostatním hlavy. Vlákno jsem přečetl celé a občas na mě jdou mrákoty z těch pitomostí co tu vydáváte za rady. Já nerozumím zase jiným oborům a tak tam neplkám bludy abych někomu způsobil škodu nebo ho přivedl do maléru.