SONY KV-21FT1K

Servisní část určená pro profesionály

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
Návštěvník

#16 Příspěvek od Návštěvník »

Milan121 píše:Dostal se až teď k PC,odtraněno přesne podle rady,já to již na fóru našel a zkoušel ale asik málo,pak to nastavil těsně "pod zpětné běhy" a bylo vymalováno.Vrátil jsem to i s tím nevstupem do MENU.Zatím to nepotřebuje.
Takových Ivánků se nelekám ,xxxe z toho si nic nedělej.Dík za pomoc

Ahoj Milane , nevím proč Ty bys měl mít ze mě strach . Tebe se tento problém netýká , pouze kolega "xxxe" je idiot . Nic víc nic míň . Ivan
Milan121

#18 Příspěvek od Milan121 »

Ale vždyť ano,jedna tryska je v háji,ale to již na stůl nepřijde,to půjde do ohrady.
xxxe

#19 Příspěvek od xxxe »

Anonym píše:
Milan121 píše:Dostal se až teď k PC,odtraněno přesne podle rady,já to již na fóru našel a zkoušel ale asik málo,pak to nastavil těsně "pod zpětné běhy" a bylo vymalováno.Vrátil jsem to i s tím nevstupem do MENU.Zatím to nepotřebuje.
Takových Ivánků se nelekám ,xxxe z toho si nic nedělej.Dík za pomoc

Ahoj Milane , nevím proč Ty bys měl mít ze mě strach . Tebe se tento problém netýká , pouze kolega "xxxe" je idiot . Nic víc nic míň . Ivan

Už jsem psát na tvoje nadávky magore nechtěl ale nedá se to.Proč jsem u tebe idiot?Ty sám si mu neporadil ani prd a budeš se navážet do mě?Se jdi ošplouchnout!
A jen tak mezi náma,nejsem vyučený žádným oborem elektro narozdíl od tebe.Co se nenaučím sám to nevím.A to že něco někdy opravím je jen pro radost a ne pro výdělek jak je tomu jistě u tebe.A kdo nezaplatí tomu nic neporadíš ani neopravíš že?
Odpovědět

Zpět na „Servis televizorů, monitorů a projektorů - PROFI sekce“