Philips 470
Moderátor: Moderátoři
Philips 470
Nemám zájem o korekci pravopisu.
- Přílohy
-
DSCN7315.JPG- (176.2 KiB) Staženo 225 x
-
DSCN7314.JPG- (134.19 KiB) Staženo 190 x
-
DSCN7313.JPG- (123.28 KiB) Staženo 172 x
-
Lukas-Peca
- Kontaktovat uživatele:
Zrovna je na Aukru, ale ta cena je přehnaná. http://www.aukro.cz/item447896440_zachovale_stare_radio_philips_470a_r_v_1938.html . Jinak možná (spíš určitě ve více kusech) by něco měl známý, ovšem jedině výměnou za něco podobného.
To šasi je jen tak důkladně orezlé, nebo je to hloubková koroze? V jakém stavu jsou drobné součástky, dají se použít patice, co cívkový agregát? A kdes to vlasně našel?
TO: Lukas-Peca.- Co by ten Tvůj známý potřeboval,abychom to mohli vyměnit?Patice nejsou problém a součástky půjdou taky. Pohyblivé části zablokovány,ale toho bych se nebál,nejvíce mne děsí ta koroze na plechu.Moc se mi nechce to celé odstrojit,abych to mohl vybrousit.
-
Lukas-Peca
- Kontaktovat uživatele:
pajosek2 píše:Co by ten Tvůj známý potřeboval,abychom to mohli vyměnit?
Prakticky jakékoliv zachovalé předválečné rádio, případně méně obvyklá Tesla. Některé kusy mu ve sbírce ještě chybí, třeba Opera Indián nebo některá rádia z počátku 30. let (chce mít kompletní sbírku všech našich rádií). Za nějaké vzácnější rádio bys samozřejmě nedostal jen toho Filipese, ale i další věci.
Kdybys chtěl to šasi opravovat, tak by podle mě bylo odstrojení nejjednodušší a nejdůkladnější varianta. Beztak by z tama většina dílů šla pryč...
Už to vypadá ,že seženu druhé šasi,tak to snad dám dohromady.
- Přílohy
-
DSCN7327.JPG- (100.86 KiB) Staženo 148 x
-
DSCN7326.JPG- (109.54 KiB) Staženo 157 x
Jo byla tam,zapoměl jsem to napsat.Pokud by tam nebyla asi bych ji dělal ze dřeva.Možná bych se zal na odlévání z pryskyřice,ale takhle je to lepší.stepa píše:No vypada to rozhodne lip...ani ne tak hrozne. ja myslel, ze tu chybejici listu budes delat, ale tys ji mel ty filuto