Základní deska - nejde
Moderátor: Moderátoři
Základní deska - nejde
fukční ale zamrává po první instalaci Windows a dál nejde !!
nevím kde je závada jinak deska kondíky jsou ok. chips taky je ok.
testováno s procesorama 5ks a vysledek stejný
rezis píše: XX Otestovat RAM XX
XX Jiný zdroj XX
XX Flash BIOSu XX
Zahození desky
Vynechej křížky označené kroky a postupuj rovnou podle posledního. Bude to pro všechny (Tebe, Bastlírnu i pro tu nešťastnou desku) mnohem jednodušší.
A kutilmile - nelituju tě
-
Stan3
Stan3 píše:Zkus spustit např. Slax,nebo podobnou verzi Linuxu. Neinstaluje se, běží z CD. Používám ho když potřebuju otestovat PC, nebo zachránit data pokud spadnou Windows.
Takhle padala instalace známému,zkusil jsem Memtest(Mandriva 2008) a jeden RAM modul byl vadný.
to mas pravdu ale ramky jsou nove a 5 modulu otestovane jinem pc. tak ze zavada tam nebude.
Stan3 píše:Zkus spustit např. Slax,nebo podobnou verzi Linuxu. Neinstaluje se, běží z CD. Používám ho když potřebuju otestovat PC, nebo zachránit data pokud spadnou Windows.
Takhle padala instalace známému,zkusil jsem Memtest(Mandriva 2008) a jeden RAM modul byl vadný.
KDE NAJDU LINUX JAK PISES ABYS JSEM MNOHL PO PRIPADNE ZACHRANIT DATA ?
zslaby píše:Stan3 píše:Zkus spustit např. Slax,nebo podobnou verzi Linuxu. Neinstaluje se, běží z CD. Používám ho když potřebuju otestovat PC, nebo zachránit data pokud spadnou Windows.
to mas pravdu ale ramky jsou nove a 5 modulu otestovane jinem pc. tak ze zavada tam nebude.
http://fic.micronic.cz/product_doc-1CF4 ... BAD25.html Podle vseho jsi tam nacpal moc pameti,z tech 5 modulu jsou tam 3 navic