nářadí z chiny v Bananistanu

Problémy s elektrickým nářadím

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
Carel

#16 Příspěvek od Carel »

To SIDTIM,Crifodo
Také souhlasím:!: Toto zboží se neprodává jen na trhu,ale bohužel i v supermarketech :!:Když se mě to dostane do rukou,buď to vyhodím,nebo opravím.Vyměním vodiče,případně elementy.Sdílenou lep.pistoli jsem už také viděl,prodlužovačky atd.,prostě děs!
Naposledy upravil(a) Carel dne 15 říj 2008, 08:11, celkem upraveno 1 x.
Crifodo

#17 Příspěvek od Crifodo »

Chtěl jsi dodat, sledovat na čínské TV Černé ovce? :roll:
Dřív bylo těžké najít ve spotřebním i investičním sortimentu něco, co není české/slovenské, dneska je problém najít něco, co není čínské. Skrytě nebo zjevně.
Dostali nás :twisted:
Už se ani nesázím sám se sebou, jaké rasy bude prvních 10 lidí, které potkám ráno cestou pro rohlíky.
Carel

#18 Příspěvek od Carel »

Crifodo píše:Chtěl jsi dodat, sledovat na čínské TV Černé ovce? :roll:
Dřív bylo těžké najít ve spotřebním i investičním sortimentu něco, co není české/slovenské, dneska je problém najít něco, co není čínské. Skrytě nebo zjevně.
Dostali nás :twisted:
Už se ani nesázím sám se sebou, jaké rasy bude prvních 10 lidí, které potkám ráno cestou pro rohlíky.

Už nás válcujou na všech frontách.Když jsem byl naposledy před 20ti léty v USA,tak tam už to začalo"All made in Asia".Tenkrát už jsem říkal:"to přijde i k nám"a nemýlil jsem se.
SIDTIM

#19 Příspěvek od SIDTIM »

Crifodo píše:Dostali nás :twisted:

:jesse: :lol: :lol: :lol: :jesse:

Proboha, teď si uvědomuju, vždyť i ti SMAJLÍCI jsou ŽLUTÍ !!!!!!
..a co shoří, nezhnije..!
Rayman
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od Rayman »

U nás už si větve otevřeli i obchod s potravinama. 8O
O elektřině vím jen dvě věci, není vidět a kope!
stepa
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od stepa »

Rayman píše:U nás už si větve otevřeli i obchod s potravinama. 8O

Neni to jenom u vas, zrovna vcera jsem sel v Praze okolo vetvich potravin...v Chlumci maji zase vetve otevreny bar.
...to co pisu nemyslim zle, ikdyz to tak muze vyznit...
Basic
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od Basic »

stepa píše:

Neni to jenom u vas, zrovna vcera jsem sel v Praze okolo vetvich potravin...v Chlumci maji zase vetve otevreny bar.

U nas takjy prodavaj potraviny, ale třeba osvědčené výrobky jako Studentská Pečeť, Bohemia Chips, Dobrý Hostinec, ... a hlavní je že mají do 21:00 a mám to pár kroků než abych letěl do Lidlu :)
Primergy
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od Primergy »

Basic píše:
stepa píše:

U nas takjy prodavaj potraviny, ale třeba osvědčené výrobky jako Studentská Pečeť, Bohemia Chips, Dobrý Hostinec, ... a hlavní je že mají do 21:00 a mám to pár kroků než abych letěl do Lidlu :)

Bohužel je to tak. Jak kdysi byly večerky, tak teďka jsou vietráci. Já je mám cestou na kolej a občas ve mě začne převládat lenost si jít nakoupit místo do obchoďáku právě k vietrákům. Docela se držím, ale jsou línější povahy a těm to je volný. Bohužel jich je hodně. :( Jinak v Liberci vietráci vlastní asi 5 hospod. A tam se tak hezky pilo... :cry:
img_rbk

#24 Příspěvek od img_rbk »

Mam ju presne tuto, kupil som to v nejakom hypermarkete cca 100 Sk pracujem s nou zriedka. No idem ju rozobrat a vymenim co je nevhodne. Inac som bol s nou spokojny.
makino

#25 Příspěvek od makino »

Náhodou,niektoré veci majú kvalitné napr. melamín.... :chlupus:
EKKAR

#26 Příspěvek od EKKAR »

Ale prd, ten, co jde koupit, je s něčím smíchanej - smrdí to jako mlíko, nevíte, co to do toho přidávají? Svi*ě jedny šikmooký, ani ty chemikálie už neuměj udělat poctivě...!
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
Odpovědět

Zpět na „Elektrické nářadí“