Také souhlasím:!: Toto zboží se neprodává jen na trhu,ale bohužel i v supermarketech
nářadí z chiny v Bananistanu
Moderátor: Moderátoři
Také souhlasím:!: Toto zboží se neprodává jen na trhu,ale bohužel i v supermarketech
Dřív bylo těžké najít ve spotřebním i investičním sortimentu něco, co není české/slovenské, dneska je problém najít něco, co není čínské. Skrytě nebo zjevně.
Dostali nás
Už se ani nesázím sám se sebou, jaké rasy bude prvních 10 lidí, které potkám ráno cestou pro rohlíky.
Crifodo píše:Chtěl jsi dodat, sledovat na čínské TV Černé ovce?![]()
Dřív bylo těžké najít ve spotřebním i investičním sortimentu něco, co není české/slovenské, dneska je problém najít něco, co není čínské. Skrytě nebo zjevně.
Dostali nás![]()
Už se ani nesázím sám se sebou, jaké rasy bude prvních 10 lidí, které potkám ráno cestou pro rohlíky.
Už nás válcujou na všech frontách.Když jsem byl naposledy před 20ti léty v USA,tak tam už to začalo"All made in Asia".Tenkrát už jsem říkal:"to přijde i k nám"a nemýlil jsem se.
stepa píše:Rayman píše:U nás už si větve otevřeli i obchod s potravinama.
Neni to jenom u vas, zrovna vcera jsem sel v Praze okolo vetvich potravin...v Chlumci maji zase vetve otevreny bar.
U nas takjy prodavaj potraviny, ale třeba osvědčené výrobky jako Studentská Pečeť, Bohemia Chips, Dobrý Hostinec, ... a hlavní je že mají do 21:00 a mám to pár kroků než abych letěl do Lidlu
Basic píše:stepa píše:Rayman píše:U nás už si větve otevřeli i obchod s potravinama.
Neni to jenom u vas, zrovna vcera jsem sel v Praze okolo vetvich potravin...v Chlumci maji zase vetve otevreny bar.
U nas takjy prodavaj potraviny, ale třeba osvědčené výrobky jako Studentská Pečeť, Bohemia Chips, Dobrý Hostinec, ... a hlavní je že mají do 21:00 a mám to pár kroků než abych letěl do Lidlu
Bohužel je to tak. Jak kdysi byly večerky, tak teďka jsou vietráci. Já je mám cestou na kolej a občas ve mě začne převládat lenost si jít nakoupit místo do obchoďáku právě k vietrákům. Docela se držím, ale jsou línější povahy a těm to je volný. Bohužel jich je hodně.