LaserJet M1120 MFP

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
MOTOROLA

LaserJet M1120 MFP

#1 Příspěvek od MOTOROLA »

Ahoj všem. Při instalaci této tiskárny proběhne část instalace dobře ale když dojde k vyhledávání hardware a vyzve mně instalátor k připojení zařízení tak tiskárnu připojím do USB a počítač ji nenajde.napíše mi to správu: "Kvůli chybě v systému Plug and Play se instalace nezdařila a bude zrušena."
Instalace se zruší a když stejným způsobem provedu instalaci znova,tak vše již proběhne tak,jak má.
Tak je to pokaždé,když tiskárnu znova instaluji.Vždy na druhý pokus.
Nevíte prosím někdo,kde je chyba? (stáhl jsem i novější ovladače ale je to naprosto stejné). Předem moc děkuji za každou radu a pomoc.
drabek06
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od drabek06 »

Zkousel si to na jinym PC ? Me se stalo u Win XP to ze kdyz sem tam pripojil cokoliv novyho a chtelo to ovladace tak me to na konci instalace napsalo ze se instalace nezdarila, ze doslo k chybe a tim to koncilo.Delalo to uplne u vseho hardwaru co sem tam pripojil. Po reinstalu win to vse zas chodilo vpohode . . .
MOTOROLA

#3 Příspěvek od MOTOROLA »

drabek06 píše:Zkousel si to na jinym PC ? Me se stalo u Win XP to ze kdyz sem tam pripojil cokoliv novyho a chtelo to ovladace tak me to na konci instalace napsalo ze se instalace nezdarila, ze doslo k chybe a tim to koncilo.Delalo to uplne u vseho hardwaru co sem tam pripojil. Po reinstalu win to vse zas chodilo vpohode . . .

Reinstal jsem právě udělal a je to stejné. Jiný počítač nemám na odskoušení.
Jinak instalace čehokoliv mi proběhne v pořádku ale tato tiskárna dělá problémy. :cry:
rnbw

#4 Příspěvek od rnbw »

A ty ju instalujes kazdy den, ze ti to tak vadi?
MOTOROLA

#5 Příspěvek od MOTOROLA »

rnbw píše:A ty ju instalujes kazdy den, ze ti to tak vadi?

Každý den ji neinstaluji ale rozhodně to není normální aby tak proběhla instalace pokaždé. Snažím se najít chybu proto,abych využil záruky a nechal ji opravit nebo ji vyměnil u prodejce.Tobě by to nevadilo? Je to na nervy když už předem víš,že ji budeš instalovat na dvakrát a nevíš proč tomu tak je. :(
Oldradio
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Oldradio »

Každý den ji neinstaluji ale rozhodně to není normální aby tak proběhla instalace pokaždé. Snažím se najít chybu proto,abych využil záruky a nechal ji opravit nebo ji vyměnil u prodejce.Tobě by to nevadilo? Je to na nervy když už předem víš,že ji budeš instalovat na dvakrát a nevíš proč tomu tak je. :([/quote]

A ostatní funkce fungují dobře? Tisk a hlavně skenování do aplikace? A je na USB vidět správný název tiskárny, ne hláška "Neznámé zařízení"? Pokud ano, pak bych hledal chybu spíše v kompu.
bu2520

#7 Příspěvek od bu2520 »

má obdobný problém a dělá instalační program, pokud tam nasypu ovladače ručně je všechno v pohodě. Zajímavé je, že dřív mi to to jejich instalační cd neudělalo, a mají na webu kupu záplat .
MOTOROLA

#8 Příspěvek od MOTOROLA »

Oldradio píše:Každý den ji neinstaluji ale rozhodně to není normální aby tak proběhla instalace pokaždé. Snažím se najít chybu proto,abych využil záruky a nechal ji opravit nebo ji vyměnil u prodejce.Tobě by to nevadilo? Je to na nervy když už předem víš,že ji budeš instalovat na dvakrát a nevíš proč tomu tak je. :(

A ostatní funkce fungují dobře? Tisk a hlavně skenování do aplikace? A je na USB vidět správný název tiskárny, ne hláška "Neznámé zařízení"? Pokud ano, pak bych hledal chybu spíše v kompu.[/quote]

Po druhé instalaci ji počítač normálně rozezná,nainstaluje a chodí vše jak má.Synovec mi půjčil notebook a tak jsem to vyskoušel instalovat na něj.Je to úplně stejné.První instalace neúspěšná a druhá proběhne v pohodě.
cabernet

#9 Příspěvek od cabernet »

Ahojte,
dnes som sa tuto tlaciaren marne snazil nainstalovat pod W7 64bit, SK
Pri instalacii dojde ku problemu tak, ze sa ovladac nedoinstaluje a skonci instalacia ako tu: http://www.zive.sk/forum/poradna-softve ... pod-w7-64/
Skusal som aj podla toho navodu, nepodario sa mi to. Original instalacne CD nemam.
Nemate prosim niekto drivery, ktore mi budu pasovat?

Vdaka.
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“