Hodinky s kompasem Tesco

Sháníte nebo nabízíte nějaký návod, schéma, manuál, katalogový list (datasheet) ?

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
robo

Hodinky s kompasem Tesco

#1 Příspěvek od robo »

Dobry den. Koupil jsem hodinky s teplomerem a kompasem z druhe ruky. Vzadu na hodinkach je napsano TESCO. Jinak zadny udaj, oznaceni vyrobku. Nemate nekdo navod na tyto raky. Dekuji
mi-ro

#2 Příspěvek od mi-ro »

Někde tam bude taková tryska, to bude ten vodotrysk!! co je to za stroj že k tomu potřebuješ návod? Já jednou koupil v Lidlu za 50,-náramkový hodinky s DCF, nešly proto že měly vybitou CR 2032. Dal jsem novou, šly 14 dní a byla zase vybitá. Jinak OK
..to bude jen ňákej odpůrek
robo

#3 Příspěvek od robo »

jde mi o kompas. Mel uz jsem nejake hodinky a tam byl kompas. Musel se nejak ocejchovat, nastavit aby to ukazovalo spravne. Cas jsem uz nastavil. Pouziva se k tomu i tl. co normalne slouzi na zapnuti osvitu displeje. Tim chci rict ze postup nastavovani tady neni bezny. A jeste bych potreboval aby to kazdou hodinu piplo. Jsem si uz na tohle zvyknul a tady nevim jak to zapnout. Pokud to tam je.
SIDTIM

#4 Příspěvek od SIDTIM »

Zkus sem hodit fotku.
..a co shoří, nezhnije..!
robo

#5 Příspěvek od robo »

Zde je foto
Přílohy
DSCN4751.JPG
(70.02 KiB) Staženo 33 x
martiii

#6 Příspěvek od martiii »

ahoj,
v tescu se na hodinky poptej, dnes jsem je videla, takze se prodavaji a navod si vyfot...
Jinak jestli muzes, napis, jak jsi s nimi spokojen, jestli napr dobre ukazuji teplotu!diky-
martina.ufinka()email.cz
robo

#7 Příspěvek od robo »

Jo jde to. Co se teploty se tyce, kdyz polozis hodinky na 15 minut na stul tak teplota je vcelku ok. Ale takhle je to i u ostatnich vyrobcu. Kompas nevim jeste jsem ho nenastavil. Ale koupil jsi je i kamos. Snnad mi oskenuje navod. Co me trosku chybi tak hodinove pipnuti. A pak citelnost displeje. je jako by tmavsi. Musim kolikrat s hodinkama na ruce natocit pod jiny uhel . Mozna je to take tim ze mi uz blbne zrak. To ze jsem hluchy to uz me rika kazdy. Taky kdyz clovek cumi casto do monitoru z neuctive vzdalenosti, jak to asi muze za 10let dopadnout.
Odpovědět

Zpět na „Návody, schémata, manuály, literatura, katalogové listy (pouze pro registrované)“