Dobry den. Koupil jsem hodinky s teplomerem a kompasem z druhe ruky. Vzadu na hodinkach je napsano TESCO. Jinak zadny udaj, oznaceni vyrobku. Nemate nekdo navod na tyto raky. Dekuji
Někde tam bude taková tryska, to bude ten vodotrysk!! co je to za stroj že k tomu potřebuješ návod? Já jednou koupil v Lidlu za 50,-náramkový hodinky s DCF, nešly proto že měly vybitou CR 2032. Dal jsem novou, šly 14 dní a byla zase vybitá. Jinak OK
jde mi o kompas. Mel uz jsem nejake hodinky a tam byl kompas. Musel se nejak ocejchovat, nastavit aby to ukazovalo spravne. Cas jsem uz nastavil. Pouziva se k tomu i tl. co normalne slouzi na zapnuti osvitu displeje. Tim chci rict ze postup nastavovani tady neni bezny. A jeste bych potreboval aby to kazdou hodinu piplo. Jsem si uz na tohle zvyknul a tady nevim jak to zapnout. Pokud to tam je.
ahoj,
v tescu se na hodinky poptej, dnes jsem je videla, takze se prodavaji a navod si vyfot...
Jinak jestli muzes, napis, jak jsi s nimi spokojen, jestli napr dobre ukazuji teplotu!diky-
martina.ufinka()email.cz
Jo jde to. Co se teploty se tyce, kdyz polozis hodinky na 15 minut na stul tak teplota je vcelku ok. Ale takhle je to i u ostatnich vyrobcu. Kompas nevim jeste jsem ho nenastavil. Ale koupil jsi je i kamos. Snnad mi oskenuje navod. Co me trosku chybi tak hodinove pipnuti. A pak citelnost displeje. je jako by tmavsi. Musim kolikrat s hodinkama na ruce natocit pod jiny uhel . Mozna je to take tim ze mi uz blbne zrak. To ze jsem hluchy to uz me rika kazdy. Taky kdyz clovek cumi casto do monitoru z neuctive vzdalenosti, jak to asi muze za 10let dopadnout.