Jasne pohode ja chapem ale ten zosik co robym 5.1 ma celkovo v scheme 64 kondenzatorov, nevem ako to je setko rozpolozene ale isto ta hodnota kapacity je vecsia ako pri obycajnom zapojeni toho TDAcka z katalogu, cize aj myslim si ze aj celkovo ten zosik moze pozivit aj vecsie hlbky a dlksie ako ste si asi mysleli, ale to je tasko posudit nekedy tu hodim celkovu schemu a DPS-ko aby ste sa na to mrkli...
Konkretne je to TDA1562Q ktore chcem davat na hlbkovy kanal a pokial co ja viem co je to pocitane efektivne hodnoty vystupneho signalu na subaci su tych 60-70 W pri 18V, len to je to ze v dnesnej dobe zistit ozajstnu hodnotu nielen hlbkoveho repraku je fakt dost taske s tzv. "figlami" predajcou, aj ja som sa dost pousmial nad tym ze 1200W subac

to by asi inak vyzeral za inu cenu
Nevem tak mi neco poradte co by som tam teda mohol pacnut, ale reprak by som tam dal minimalne 100W praveho vykonu nie ziadneho 10x zvecenho alebo hudobneho alebo sinusoveho atd

. A posielajte mi tu racej linky na ten konkretny reprak alebo subac aj s ozvucnicou pasivny ked uz tak

.
PS: Myslim si ze do panelaku to bude stacit az az sak stym nejdem robyt diskoteky, hlavne aby susedia mali radost nie

.
Este nieco by som sa chcel teda spitat ked ma reprak subacu dva vystupy, tj. dve cievky samostatne napajane, mozem ten reprak napajat zosikom s vykonom dajme tomu 150W na jednej cievke a na druhej 50W??? Nebilo by sa to nejak predsa len ta indukcnost navzajom, alebo take pokusi ako keby som priviedol na jednu cievku iny signal ako na druhu tj. dve rozdielne pesnicky. Co by to tak teoreticky robyloo??

mozno skusim aj prakticky ked sa budem est nudit
Dakujem setkym za ochotu