No já to dělal,ale nezůstalo tam původního skoro nic,jen krabička a trafo po úpravě.Šla do toho mikropájka uvedená v AR s perem SL-1,mám dojem že je ještě stále v provozu,skusím říct bratránkovi ať to vyfotí
Celou pájku bych předělávat nechtěl.Jen doplnit o ten display a ještě o přepínač na snížení teploty při delším odložení pájky - pájení bezolovnatým cínem vyžaduje vyšší teplotu a tím se mi častěji přepaluje hrot.
Pájkovacia stanica ERS-50 bola vyvinutá u nás. Môj dobrý priateľ chodil do výskumného ústavu zváračského v Bratislave skúšat technológiu zvárania termočlánku s telieskom, ktoré sa malo pôvodne robiť vo vodíkovom plameni, až potom vyskúmali terajšiu technológiu spájania v peci. Preto vám môžem povedať, že taká stanica existuje aj s digitálnym teplomerom, mám asi dva kusy torza takýchto dosiek, až sa k nim dostanem, tak ich odfotím. Inak táto pájkovačka sa s ERS-50 podobá len názvom, všetko ostatné sa odlišuje, ešte aj teliesko bolo osadené v inej rúčke. Držiak rúčky so špongiou boli oddelené od telesa pájkovačky. DPS bola obojstranná, užšia, dlhšia a ináč umiestnená, lebo jej súčasťou bol display. Ak zoženiem dokumentáciu, tak ju sem môžem hodiť.