Ověření zákl. znalostí
Moderátor: Moderátoři
-
Marie Fůrie
Hill píše:Radimosso píše:Osobně bych taky nechal tu azbuku.
Mimo laiků, kšeftmanů apod. by se vyfiltrovali i lidi pod 30let.
Za to můžou rodiče !
Kdyby mě měli o dva roky dřív, mohl jsem azbuce trochu rozumět
To zavání age discrimination (tedy diskriminací určité věkové skupiny), i když, pravda, opačného směru, než když člověk nad nějakých 40-50 let hledá místo.
A azbuku se můžeš naučit, když jsme ruštinu zvládli my, zvládneš ji taky. Tedy mimo tu azbuku jsme zase hodně zapomněli, ale to se pak stane i tobě.
Jedna z mála spravedlností tohoto světa.
Jsem člověk pod třicet, ale azbuka mi problém nedělá, ale je pravda, že jsem byl jeden čas odkázaný na četbu ruských knih.
K ostatnímu: test prosím ne...
co se týče neregistrovaných 🤐 dotazů. Vůbec mi to nevadí. Párkrát jsem někomu vyřešil semestrální úlohu a nestál jsem mu ani za informaci, jestli prolezl nebo ne. S tím se bez problémů smířím, ale má to i negativní stránky. Člověku, který je třeba snaživý už takhle nepomůžu a taky na spoustu vláken neodpovídám. Na rady po ICQ, které by zabrali více než 15 min nereaguju - alespoň ne u člověka, který se představí slovem AHOJ.
-
Heinz
- tomasjedno
- tomasjedno
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
- largoapasionata
omlouvám se, že jsem sem strčila čenich a už chci do něčeho vrtat, ale berte to jako nápad člověka odjinud. Přišlo by mi rozumné přidat sebehodnocení gramotnosti v oboru. Stačilo by známkou. Určitě by to byla práce navíc (to je vždycky), ale pár výhod by to přineslo. Nějaký postih pro údajného konstuktéra ponorek, mohlo by to mít vazbu na zakládání nového vlákna, a ti kteří radí by věděli na jaké úrovni mají radit. Jsem typ který radši hledá v zodpovězeném, než někoho prudit nablblými dotazy, hlavně proto že odpověď typu šlus v prokovu se následně těžko googlí (to byste koukali co to háže za odkazy). A k tomu pravopisu - servisní listy našeho opraváře Bohouška byly zdrojem bujarého veselí, ale jeho opravy byly levné, funkční a ESTETICKÉ. Myslelo mu to jenom v technickém směru, jinak byl polodegramot. Umím si představit, jak by se prezentoval tady... Chtěla jsem jenom říct, že k připájení dvou drátů nemusím znát profesionální hantec ani správný tvar plusqamperfekta. A to čuně které spotřebovalo 2 cm cínu k připájení 4 kontaktů v mém NB asi zvládalo obojí, i když v turečtině.
Ale jinak je to tady hodně zajímavé a i když jsem diletant, určitě sem budu občas chodit i když nebudu nic potřebovat. Díky za vaši práci.
- largoapasionata
- largoapasionata