Ověření zákl. znalostí

❓ Připomínky a dotazy pro administrátory a moderátory. Zde řešte problémy s přihlášením či heslem, můžete navrhnout otevření nové rubriky v diskuzním fóru či napsat případné připomínky k portálu nebo diskuzi.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
Marie Fůrie

#31 Příspěvek od Marie Fůrie »

A k tomu ověřování znalostí, dneska jsem si v menze u oběda vyslechla od sousedního stolu rozpravu naší budoucí intelikence o tom, co všechno už oje.ali, s kterýma učitelema vym.dali, jak och.ali písemku, vy.rali se na cvičení a pod. Takže už nemám žádné iluze o možném přínosu nějakých vědomostních testů tady, v prostředí internetu, kde je to oje.ávání ještě jednodušší. Byla by to jen práce navíc a účinek žádný, kdo se sem bude chtít dostat, dostane se sem, kdo bude chtít někoho poslat do prd.le, klidně se zaregistruje.
Cust

#32 Příspěvek od Cust »

Hill píše:
Radimosso píše:Osobně bych taky nechal tu azbuku.
Mimo laiků, kšeftmanů apod. by se vyfiltrovali i lidi pod 30let.
Za to můžou rodiče !
Kdyby mě měli o dva roky dřív, mohl jsem azbuce trochu rozumět :cry:

To zavání age discrimination (tedy diskriminací určité věkové skupiny), i když, pravda, opačného směru, než když člověk nad nějakých 40-50 let hledá místo.
A azbuku se můžeš naučit, když jsme ruštinu zvládli my, zvládneš ji taky. Tedy mimo tu azbuku jsme zase hodně zapomněli, ale to se pak stane i tobě.
Jedna z mála spravedlností tohoto světa.

Jsem člověk pod třicet, ale azbuka mi problém nedělá, ale je pravda, že jsem byl jeden čas odkázaný na četbu ruských knih.

K ostatnímu: test prosím ne...
co se týče neregistrovaných 🤐 dotazů. Vůbec mi to nevadí. Párkrát jsem někomu vyřešil semestrální úlohu a nestál jsem mu ani za informaci, jestli prolezl nebo ne. S tím se bez problémů smířím, ale má to i negativní stránky. Člověku, který je třeba snaživý už takhle nepomůžu a taky na spoustu vláken neodpovídám. Na rady po ICQ, které by zabrali více než 15 min nereaguju - alespoň ne u člověka, který se představí slovem AHOJ.
Heinz

#33 Příspěvek od Heinz »

Peterseal píše:Ja som ten test nespravil :lol: Neviem azbuku :lol:

Koukal jsem se tam, azbuku taky neumim, a ten test jsem úspěšně složil. Neni tam nic těžkýho, všecko jde z hlavy.
tomasjedno

#34 Příspěvek od tomasjedno »

Marie Fůrie píše:Takhle si připadám víc free

ale to ů s kroužkem mi hrozně rve oči :eyecrazy:
Andrea

#35 Příspěvek od Andrea »

Já už jsem tu někde vysvětlovala, co ten kroužek znamená. Navíc se to sem mezi ty horyzontální vertykáli krásně hodí :lol:
Crifodo

#36 Příspěvek od Crifodo »

Maryje-Fůryje už hlavně patří minulosti. Jak pravil Chauncey the Gardener: Po každé zimě přichází jaro a všechno nově obráží.
tomasjedno

#37 Příspěvek od tomasjedno »

Andrea píše:Já už jsem tu někde vysvětlovala, co ten kroužek znamená. Navíc se to sem mezi ty horyzontální vertykáli krásně hodí :lol:

Ať hledám jak hledám, to vysvětlení nenacházím.
Ale sado umym bzad jězťe nezrosumydelňejc :P
Andrea

#38 Příspěvek od Andrea »

Žádné testy z elektroniky, ale z češtiny/slovenčiny! Sinchroní motor, kristalka, nabýdka, to vše během 15 minut. To se nedá číst. :barf:
EKKAR

#39 Příspěvek od EKKAR »

Mně stejně jako Andreu dostává pravopis - například NABÝJEČKA je kouzelná...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#40 Příspěvek od ZdenekHQ »

Na vybraný slova se dá zapnout automatický upozorňování - ale nechtěl jsem to tady zasírat červenou, aby se ti "czechomylové" nenaštvali....
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
largoapasionata

#41 Příspěvek od largoapasionata »

Dobrý den,
omlouvám se, že jsem sem strčila čenich a už chci do něčeho vrtat, ale berte to jako nápad člověka odjinud. Přišlo by mi rozumné přidat sebehodnocení gramotnosti v oboru. Stačilo by známkou. Určitě by to byla práce navíc (to je vždycky), ale pár výhod by to přineslo. Nějaký postih pro údajného konstuktéra ponorek, mohlo by to mít vazbu na zakládání nového vlákna, a ti kteří radí by věděli na jaké úrovni mají radit. Jsem typ který radši hledá v zodpovězeném, než někoho prudit nablblými dotazy, hlavně proto že odpověď typu šlus v prokovu se následně těžko googlí (to byste koukali co to háže za odkazy). A k tomu pravopisu - servisní listy našeho opraváře Bohouška byly zdrojem bujarého veselí, ale jeho opravy byly levné, funkční a ESTETICKÉ. Myslelo mu to jenom v technickém směru, jinak byl polodegramot. Umím si představit, jak by se prezentoval tady... Chtěla jsem jenom říct, že k připájení dvou drátů nemusím znát profesionální hantec ani správný tvar plusqamperfekta. A to čuně které spotřebovalo 2 cm cínu k připájení 4 kontaktů v mém NB asi zvládalo obojí, i když v turečtině. :o
Ale jinak je to tady hodně zajímavé a i když jsem diletant, určitě sem budu občas chodit i když nebudu nic potřebovat. Díky za vaši práci.
largoapasionata

#42 Příspěvek od largoapasionata »

Ještě k věci: sebehodnocení by se muselo lišit u různých dotazů, nebylo by konstantní. Tedy ne v profilu ale spíš to připnout k předmětu.
helios

#43 Příspěvek od helios »

A aby tomu rozumel každý, hodnotenie by mohlo byť, ako na základnej škole graficky typu včelička - prasiatko. :)
Keď Vám hodia pod nohy polená, zakúrte s nimi.
largoapasionata

#44 Příspěvek od largoapasionata »

Dvě by asi byly málo. Aspoň dvě zvířátka ještě mezi to. :lol:
helios

#45 Příspěvek od helios »

Som za, ešte ich správne vybrať, aby boli výstižné. :wink:
Keď Vám hodia pod nohy polená, zakúrte s nimi.
Odpovědět

Zpět na „Provoz fóra“