Skener HP Scanjet 3970
Moderátor: Moderátoři
Skener HP Scanjet 3970
1. Na spodnej strane skeneru sa uvádza 12V = 1250mA a pri napájacom konektore je znak =, ale spodná čiarka je prerušovaná. Teraz neviem či ide použiť aj jednoduchý adaptér, alebo musí byť stabilizovaný. Originál je určite spínaný zdroj (podľa obrázku v manuále).
2. Aký USB kábel použiť a aká môže byť maximálna dĺžka? Počul som, že treba tienený a dĺžku potrebujem asi 2m.
Ďakujem za odpovede.
A kutilmile - nelituju tě
Som tam dal 2,1×5,5 a zasúva sa nejak ťažko a má vôľu do strán
EKKAR, metie ma to, že na spodku píšu inak, ako pri konektore. Skúsil som ho na nestabilizovaný adaptér 12V/500mA a normálne prebehla inicializácia. Ale skenovať som ním neskúšal, lebo odber pri skene je 0,9A. Zatiaľ ho testujem na stabilizovanom zdroji.
za asi 270Kč včetně kabelu s odpovídající koncovkou.
Mourek píše:asi ho chce prohlídnout aby se nezadrhával posun tohle mám taky s prasklou pojistkou, a zadíral se posuv. Proto odešla asi pojistka.
Keď som ho po prvý krát otvoril, pohyblivý mechanizmus bol zapretý vo východzej polohe. Akoby prebehol senzor a tým pádom odpálil poistku. Čo som skúšal skenovať, odber neprekročil 1A. Mám objednanú FSPICO 1,5A (originál 1,2A pôvodných rozmerov mi v PP nevedia zohnať). Keď ju budem meniť pozriem, aj studeňáky okolo senzoru. Vodiaca tyč je suchá, natriem ju trošku silikónovým olejom.