Problém s USB portem
Moderátor: Moderátoři
-
Stan3
Problém s USB portem
Zkusil jsem odinstalovat SP3(přeinstaloval SP2) a poté už to spadne i při připojení USB flashky. Po prozkoumání systému jsem zjistil,že uživatel toho PC většinou programy mazal,místo aby je odinstaloval. V Přidat odebrat programy je plno položek(hry i programy) které nejdou odinstalovat. Při pokusu o uninstal dostanu hlášku, že nelze nalést příslušný program. Zkoušel jsem čistit pomocí Ccleaner,TuneUp, bohužel bez úspěchu. Tak už asi jen nová instalace systému. Zkoušel jsem linux(Slax) z CD a tam USB funguje normálně.
Sestava:
AMD 2400+,512MB,GF5200,KT400A(Jetway Polaris),WinXP Home
Děkuji
S grafickou úpravou, jaká na mě vyjela poté jsem nebyl spokojen.
Mám rád klasiku. Po nastavení klasického vzhledu, po vypnutí a po 2 hodinách opětného zapnutí znova naskočil vzhled typu " SP3". Následovala nová úprava na klassický vzhled, restart a bylo to tam zas. Sv*ně malý měký. Následovalo pro sichr zálohování dokumentů na externí disk. Pak přišla na řadu reinstalace. Po posledním restartu
" zmizela " myš. Myš byla zapojená v USB. V USB mám HD, foťák a ty chodí. V Biosu vše OK. Nepřišel jsem na to proč nejde. Přepojil jsem myš přes redukci USB/PS2 a myš chodí.
Závěr - SP3 - NE
rnbw píše:Kto si to ukradol, nech sa necuduje... Tvrdim, ze SP3 normalne funguje, instaloval som to na par PC (osobne Windows nepouzivam doma ani v robote).
Nevim,jak dalece to souvisi s kradenym softem,ale s timto souhlasim,mam SP3 jak na PC i na notebooku a s podobnymi problemy jsem se take nesetkal.
kbulda píše:rnbw píše:Kto si to ukradol, nech sa necuduje... Tvrdim, ze SP3 normalne funguje, instaloval som to na par PC (osobne Windows nepouzivam doma ani v robote).
Mám originál legální soft.
Děláš také čas od času úklid PC, třeba CClenerem, nebo Advanced Windows care? Já to uklízím často a pak nemám problémy. Ono se v registrech nadělá i během normálního používání dost bordelu a pak může dojít k problémům. Tou SP3, to není, hledej chybu jinde. Také je dobré použít program SafeXP, odstraní zbytečné šmýráky ve woknech a že je jich tam dost a práskají na nás Microsoftu