Dekoder
Moderátor: Moderátoři
- Přílohy
-
2SK1058.gif- (9.71 KiB) Staženo 80 x
Killroy píše:Být tebou, poslal bych to těm hňupům do TME..
Killroy
Nevím jestli by to mělo nějaký smysl. Po tom vyjádření ON Semi k padělkům jejich výrobků. Co mi asi odpoví firma která s těmi padělky kšeftuje
Spíš pro ostatní ještě foto, vlevo je opravdový 2SK1058 od Hitachi, vpravo je padělek. Tomu padělku chybí zejména žlábky na bocích pouzdra.
- Přílohy
-
2SK1058.jpg- (47.12 KiB) Staženo 98 x
A kutilmile - nelituju tě
EKKAR píše:To vypadá, jako by to byl MOS-FET Darlington, jak se to začne otevírat až po dosažení určitého počátečního napětí na Gate a pak se to otevírá jak kulovej ventil (= "rychlostav", na čtvrt otáčky má celý otevření)...
To je charakteristika spínacího MOSFETu, nikoliv MOSFETu pro lineární provoz v audio zesilovači.
Výrobce si musí vyhýbavou odpovědí ponechat prostor pro skutečnost, že si dneska skoro každý dává vyrábět v Chině a že to nikomu nevadí.
Myslím že ani netušíme, jak a co všechno je propojeno a jak se už ve skutečnosti v tomhle globalizovaném m*dníku přestalo dbát na autentičnost(= kvalitu). Lidi chtějí dvd jako přívažek ke dvěma kilům bůčku, tak ho taky dostanou.
Andrea píše:EKKAR píše:To vypadá, jako by to byl MOS-FET Darlington, jak se to začne otevírat až po dosažení určitého počátečního napětí na Gate a pak se to otevírá jak kulovej ventil (= "rychlostav", na čtvrt otáčky má celý otevření)...
To je charakteristika spínacího MOSFETu, nikoliv MOSFETu pro lineární provoz v audio zesilovači.
O těchhle spínacích náhražkách psával Sinclair, vč. jeho zemitého slovníku to je docela výchovné čtení
Jinak Sinclairovy komentáře jsem dřív znal jen z doslechu, potom, co jsem se podíval na jím častěji navštěvované stránky musím konstatovat, že jsou OPRAVDU VÝŽIVNÉ.