Tiskárna HP640C nebere papír
Moderátor: Moderátoři
Tiskárna HP640C nebere papír
mám velmi starou tiskárnu HP640C a je mi zatím líto ji vyhodit.Koupil jsem nový toner a zjistil, že nechce tisknout.Bliká na ní oranžová ledka, že nemá papír,ale papír má.Rozebral jsem ji, ale nic zvláštního jsem tam nenašel.Jsou v ní 3 motorky jeden na vozík druhý na zvedání toneru a třetí na otáčení válců které tahají papír.V minulosti mi odešel hardisk je možné, že sebou vzal tiskárnu? Děkuji za info
- Přílohy
-
Obraz007.jpg- (287.57 KiB) Staženo 112 x
Oldradio píše:Ta ledka signalizuje error všeobecně, snaží se něco udělat po vložení cartridge a zavření krytu? Pokud ne, tak ji nedokáže načíst. Nabírání papíru je dost hlasitý projev, tam pak opravdu jen stačí umýt gumová nabírací kola. Ta tisková hlavička je nová, nebo repas?
Po vložení nové cartridge a zavření krytu vozík stojí namístě a začne blikat ledka.
Musím ji potom vypnout a znova zapnout poté vozík zajede doprava.Dále pak vpravo proběhne nějaké detekování a vozík vyjede tak 5cm vlevo a stojí čeká jak proběhne zvednutí zařízení vpravo a zajede zpět.Dál už se neděje nic.
Oldradio píše:Tak to nebere tu cartridge, taky můžou být vyhnilé kontakty ve vozíku, jsou tam všechny a nejsou zašlé? Jsou vytvořeny jen vytlačením ohebného tišťáku a pozlaceny, s oblibou uhnívaly na přechodu mezi zlacením a krycí maskou, když se na ně dostal inkoust, je dost agresivní.
Kontakty jsou jak nové nikde žádná známka poškození.
Ještě dotaz - nemusí tam být ty cartridge obě?Já tam mám jenom černou.
Je to spolu propojeno?
Je iba potrebné, aby tá prázdna farebná nebola poškodená.
Steinpilz píše:Oldradio píše:Tak to nebere tu cartridge, taky můžou být vyhnilé kontakty ve vozíku, jsou tam všechny a nejsou zašlé? Jsou vytvořeny jen vytlačením ohebného tišťáku a pozlaceny, s oblibou uhnívaly na přechodu mezi zlacením a krycí maskou, když se na ně dostal inkoust, je dost agresivní.
Kontakty jsou jak nové nikde žádná známka poškození.
Ještě dotaz - nemusí tam být ty cartridge obě?Já tam mám jenom černou.
Je to spolu propojeno?
Tak tím je to jasné, musí tam být obě hlavičky, obejít se to nijak nedá.