Čím se liší Marcon CE-JS od CE-BS?
Moderátor: Moderátoři
Čím se liší Marcon CE-JS od CE-BS?
- Přílohy
-
kondiky.jpg- (52.51 KiB) Staženo 76 x
Andrea píše:Oba jsou z jednoho síťového spínaného zdroje. Měl pět sekundárů a všude byly BS. Ten JS tam byl jen jeden. Zaráží mě ten šílený rozdíl, JS je objemově 5x větší než BS
No tak potom se ta narocnost podminek nejak miji ucinkem a z toho duvodu to nebude...napadla me jeste jedna vec. Treba jim ty BS dosly, tak tam vrazili JS.
Tesla driv kdyz ji dosly jedny pouzdra, tak to cpala do tech co mela. Jestli tohle neni ten pripad
A o te firme jsem moc nenasel, ze by mely nejaky katalog na netu
stephunk píše:Marcon kondenzátory vídavam v CRT monitoroch. Tento obrovský rozdiel, najprv som si myslel, že ten väčší je bipolár, no všimol som si prúžok. Skúšala si ich zmerať? Či sa náhodou nezabalil 470µ do 47µ popísanej bužírky..Normálne vysvetlenie ma nenapadá..Zaujimavé
Ta bipolarita a jiná kapacita mě také napadly, ale oba jsou polární a oba mají 47uF (+/-3uF).
- radekrd
- Kontaktovat uživatele:
Třeba se výrobce potřeboval zbavit chemického odpadu. Tak je vyrobil trochu větší... měla bys jsi se do nich podívat, třeba něco najdeš
workhard píše:Není ten větší na vyšší teplotu?
Oba jsou na 105°C.
radekrd píše:Třeba se výrobce potřeboval zbavit chemického odpadu. Tak je vyrobil trochu větší... měla bys jsi se do nich podívat, třeba něco najdeš Wink Že by vánoční překvápko?
Ten můj mladej starej dělá do měření radioaktivity, tak mu je dám nejdřív "očuchat"