Andrea píše:Nebyli, kdyžtak za něj někdo zaskočí
Ochota tu na fóre určite bude maximálna.
Moderátor: Moderátoři
Killroy píše:Andreo já myslím že ho tam dali prostě proto že ho měli k dispozici když dělali návrh a kalkulaci. Někde jim zbyl a vešel se tam jak velikostí, tak i cenově. A bylo vyřešeno.
Killroy
Crifodo píše:Když nemáš v ruce (na obrazovce) datasheet s údaji, je to jen domýšlení.
Můžeš je rozkuchat a provést srovnávací měření. Sice o ně přijdeš ale ukojíš si zvědavost. Může to být jak říkáš a taky to může být tak, že ten menší je do nejsprostší spotřebky a ten větší do spínaných zdrojů![]()
Andrea píše:Crifodo píše:Neni rozdíl mezi JS a BS jiný rok a týden výroby?
Je, ten menší je o 13 týdnů mladší, tak asi ještě nedorost
Crifodo píše:http://www.chemi-con.co.jp/e/company/history.html - viz poznámka u roku 1995.
Můžeš použít tlačitko v pravém horním rohu "Contact us" a vznést dotaz přímo u kováře, místo hádání u kováříčků![]()
Určitě ti podají minimálně tak vyčerpávající odpověď jako nedávno jistý polovodičový výrobce
Crifodo píše:Andrea píše:[No vídíš, našel jsi odpověď i na další debatu, která se tu vedla a to jestli je tantal elektrolytický kondík:
k tomu jsem jaksi nepotřeboval čekat na debatu v EB, tuto otázku mi zodpověděly hodiny ET na SPŠ nekdy v roce 1977 cca