Zdravím vás, mám možnost koupit tuto 100Hz televizi, ale vidím na ní jeden nedostatek: neustále "cvičí" rozměr obrazu - když pozoruju logo vysílaného programu, tak se neustále v závislosti na ostrosti obrazu pohybuje do horního rohu a zpět na původní pozici... Je chyba v elektronice, nebo už si bere moc obrazovka..? Prosím poraďte
Naposledy upravil(a) xmarty08 dne 22 led 2006, 11:14, celkem upraveno 1 x.
Chtělo by to vědět CUC???? Zadní dekl-štítek. Může to být problém kolem násobiče VN, dynamického ostření apod. Pokud je logo ostré (obraz i v rozích sedí) a při stažení sytosti je obraz pěkně černobílý, bude baňka dobrá.
Ty máš určitě na mysli ten jeden soubor co je tam k mání, ale ten nemůžu v ničem otevřít, po rozbalení to má koncovku *.djvu a to teda můj komp nezná...
Tak jsem to zkusil ještě jednou, musel jsem stáhnout nové Pluginy a pak to šlo skutečně otevřít...bohužel jediné, co ten soubor skrýval, byla 1. stránka servisního manuálu, takže zase nic
S programem Irfanview a formatem djvu jsem mel uz drive velke problemy. Prestoze jsem si stahl jeho nejnovejsi verzi i vsechny pluginy, tak jsem nebyl schopen soubor ve formatu .djvu spravne otevrit. Nakonec jsem musel pouzit jiny prohlizec, tusim ze se jmenoval Xn-View, ktery fungoval bez problemu.