Čo je to za SMD kond?
Moderátor: Moderátoři
Čo je to za SMD kond?
Díky za odpovede.
- Přílohy
-
PC269655-corp.jpg- (98.87 KiB) Staženo 114 x
Elyty vyzeraju ako elyty (valec), akurat v SMD maju na spodku plastovu podlozku a cez nu zahnute ploche vyvody, tantaly su vacsinou zlte kvadriky.
A kutilmile - nelituju tě
EKKAR píše:Srabové - to nemáte na pořádnou pinzetu? Kupte si ve zdravotních potřebách buď oční pinzetu, nebo pinzetu na třísky - obě jsou špičaté se zdrsněnými čelistmi, v inoxu - takže antistatické. Smd kondík 0,5 x 0,5mm úplně v poho...
Antistatická pinzeta, to je jako plastová? To bych se bála, že se opálí.
EKKAR píše:Srabové - to nemáte na pořádnou pinzetu? Kupte si ve zdravotních potřebách buď oční pinzetu, nebo pinzetu na třísky - obě jsou špičaté se zdrsněnými čelistmi, v inoxu - takže antistatické. Smd kondík 0,5 x 0,5mm úplně v poho...
Už dávno mám zubársku zahnutú. Na SMD som si kúpil aj vákuovú pipetu, ale buď ja neviem s ňou robiť, alebo je to nanič náradie.
- Přílohy
-
Vakuova pipeta 2.jpg- (10.14 KiB) Staženo 121 x
Andrea píše:Antistatická pinzeta, to je jako plastová? To bych se bála, že se opálí.
Andreo, sám jsem napsal toto:
Inox je obecný název NEREZOVÉ OCELI ...
A kutilmile - nelituju tě
EKKAR píše:Andrea píše:Antistatická pinzeta, to je jako plastová? To bych se bála, že se opálí.
Andreo, sám jsem napsal toto:EKKAR píše:Srabové - to nemáte na pořádnou pinzetu? Kupte si ve zdravotních potřebách buď oční pinzetu, nebo pinzetu na třísky - obě jsou špičaté se zdrsněnými čelistmi, v inoxu - takže antistatické. Smd kondík 0,5 x 0,5mm úplně v poho...
Inox je obecný název NEREZOVÉ OCELI ...
Pak nechápu to označení antistatická