NF vstup autorádia

Poruchy, opravy, rady, návody (kromě návodů na UNLOCK !)

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
kouda

NF vstup autorádia

#1 Příspěvek od kouda »

Zdravím, chtěl bych se zeptat. Mát v autě autorádio (Zn: MTC, Typ:TE-7400) je poze na kazety a chtěl bych si tam udělat audio vstup např. pro mp3. Napadlo mě napojit to za předzesilovač na kazety. To už jsem zkusil. Odletoval jsem předzesilovač(LA 3161), na tišťák jsem místo něho naletoval na jeho výstup kablik od NF výstupu z mp3 a zkusil.Hrálo to OK. Ale chtěl bych to používat jak na kazety tak i jako vstup pro mp3. Tak se chci zeptat, dal by se ten kablik naletovat na výstup toho předzesíku(přímo na jeho nožičky) a pouštět tam NF signál? Nebude to dělat nějakou ostudu? A neměl bych nějak ododělit kondíkem ten NF výstup Mp3 od Nf vstupu koncovýho zesíku toho autorádia?Předem díky za radu.
vybihal

#2 Příspěvek od vybihal »

VyBiSu
Quest

#3 Příspěvek od Quest »

A nebo také kazetový adaptér, ve tvaru CC kazety, zasuneš jej do radia, z adaptéru vede kablík s 3,5 Jackem, který připojíš do jakéhokoliv přehrávače místo sluchátek, na autoradiu navolíš play a je to. Tato legrace se dá sehnat za cenu do 100Kč.
workhard
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od workhard »

Nebo zapojit místo AM rozsahu rádia,už se to tu probíralo víckrát,zkus pohledat.
Věci,které fungují,se ZÁSADNĚ neopravují...
Hill
Administrátor

#5 Příspěvek od Hill »

Tak jsem tuhle šel v obchoďáku kolem těch košů, co tam nabízejí všechno od propisek přes čelovky, čajové konvice a Gola-sady až k noname žárovkám. A našel jsem tam tohle, za 350 českých ražby poctivé.
Jmenuje se to Air Vawe Pod-Styler FM transmitter.
Tak jsem to vzal, že to, kdyby něco, vrátím (však už to umím a znají mě, nedávno jsem tam třikrát za hodinu vyměňoval zlomené svorky na autobaterii).
Ale nevrátím to, funguje to i na dvě AAA tužky překvapivě dobře. Nejen v autě, ale i v přenosu TV zvuku na rádio v kuchyni.
V ceně je i napájecí adaptér do autozásuvky, takže ještě ani nevím, jak dlouho v tom ty mikrotužky vydrží.
Přílohy
PodStyler.jpg
Je to sice Made in P.R.C., ale chodí to slušně i ve stereu.
(28.49 KiB) Staženo 155 x
Naposledy upravil(a) Hill dne 29 pro 2011, 23:09, celkem upraveno 3 x.
Quest

#6 Příspěvek od Quest »

Provoz na mikrotužky mi v autě nepřipadá příliš praktické, zvláště když existují transmitery na 12V :D Ale ty jsou trošku dražší. :(
Hill
Administrátor

#7 Příspěvek od Hill »

Právě proto. že, když jsem používal autoadaptér, mikrotužky to nepotřebovalo.

Edit 20.10.09: má to naběháno celkem 60 hodin jen na ty první dvě alkalinky mikrotužky, ještě pořád to hlásí dobrý stav baterií. A chodí a chodí... (hodiny provozu na autoadaptér nepočítám, ty jsou jaksi navíc).
ok1hga

#8 Příspěvek od ok1hga »

vyber si dáš to místo zapalovače, zastrčíš Flashku nebo SD kartu, naladíš rádio a hraješ . . .
frantajetel11

#9 Příspěvek od frantajetel11 »

No čoveče nevim, ale už to asi za ty dva roky vyřešil :lol:
ok1hga

#10 Příspěvek od ok1hga »

frantajetel11 píše:No čoveče nevim, ale už to asi za ty dva roky vyřešil :lol:

taky to tady být nemělo . . . nějak se to přesmyklo sem a nějaké příspěvky se mi zase úplně ztratily . . .

má to cenu teď řešit ???
Odpovědět

Zpět na „Autorádia“