Kotoučáky
Moderátor: Moderátoři
- zdenoeddie
- Kontaktovat uživatele:
sinclair píše:Byla by tu jedna hezká B101, které schází jen mezikolo u setrvačníku, jinak je včetně plexikrytu, elektricky funkční.
Pak tu mám v nádherným stavu výborný magnetofon Unitra M2405S /licenční Grundig ZK246/, kterému schází jen jeden kulatý řemínek.
za tu B101 co by ste chceli? Mam jednu v perfektnom stave, ale tuto by som vzal na nahradne diely. Mozem si to prebrat v Brne a v okoli, pripadne poslat na cesku adresu.Dakujem
zdenoeddie píše:sinclair píše:Byla by tu jedna hezká B101, které schází jen mezikolo u setrvačníku, jinak je včetně plexikrytu, elektricky funkční.
Pak tu mám v nádherným stavu výborný magnetofon Unitra M2405S /licenční Grundig ZK246/, kterému schází jen jeden kulatý řemínek.
za tu B101 co by ste chceli? Mam jednu v perfektnom stave, ale tuto by som vzal na nahradne diely. Mozem si to prebrat v Brne a v okoli, pripadne poslat na cesku adresu.Dakujem
Příteli z audia ano zájem mám.
Pro zjednodušení = email planetik@volny.cz
Sdělte cenu za vše a místo odběru (cenu poštovného).
Jsem v Lounech = severočech
Ještě jsou tam stroje jako B54, B56, B58, B588, B100, B400, třešnička B43A stereo, dva kusy Unitra M1417S, velmi hezký kazetový Unitra M531S, nejméně dvě B700, nejméně tři B730 Stereo. Je tam i plně funkční B115 bez jednoho VU metru.
U těchhle věcí bych preferoval zásadně osobní odběr - jednak kvůli možnému poškození /přece jenom jsou tam plasty a citlivá mechanika/, jednak kvůli osobnímu hodnocení na místě, co se týče stavu, aby pak nedošlo k nějakým dohadům.
ak by sa nasiel niekto aj zo Slovenska, kto by vedel poskytnut nejake suciastky na stare magnetaky (hlavne na B700) tak budem len rad
Brat sa tomu venuje, ale nema ziaden zdroj na nahradne diely
dakujem za kazdu odpoved - kukinko@centrum.sk