Schema EF22 EBL21
Moderátor: Moderátoři
- somorastik
- Kontaktovat uživatele:
sinclair píše:Andreo, ti mladí v reálu mluví daleko hůř, než já. Vylez z ulity a jdi si je někam mezi paneláky poslechnout. Zkroutí se Ti huba tak, že budeš čtrnáct dní žrát jogurty brčkem. A bacha, kdybys je zkoušel umravnit, ať nedostaneš na budku a ty jogurty se Ti neprotáhnou tak na měsíc...
A kdo je tak vychoval? To zbožňuju, když si generace mých rodičů a prarodičů stěžuje na dnešní nevychovanou mládež. Jak jste si nás (ne)vychovali, tak nás máte. A o tobě to platí 2x.
S Andreou souhlasím.Vždycky když mi mamka říkala,že jsem se nevyvedl,tak jsem odpovídal:"Jsou dvě možnosti,první je,že mám špatný genetický základ a ta druhá,že jste mne špatně vychovali.V obou případech jsem v tom nevině" A takové ty řeči:"To za náááás nebývalo"mne vždy pěkně naserou.Bývalo vždy,že předchozí generace kritizovali ty budoucí,jen šlo o jiné přestupky proti mravnosti.
Nemám zájem o korekci pravopisu.
Já si na ty děcka nestěžuju, ostatně děti jsou obrazem rodičů, jak jinak. Vycházím s nimi vcelku dobře a vycházím docela dobře i s dcerou, kterou jsem nevychoval jako přizdisráče.
Jen jsem Ti chtěl naznačit, jaký je reál, ať si ten reál jdeš poslechnout, než začneš kritizovat třeba mě, jak píšu.
Pajošku, pokud se jednalo o zkušeného odborníka, pak jeho přínos pro ostatní bohatě vyváží semotamo ostřejší výraz.
A protože su Luhačovjan, měl bys se mnou držet basu
K hulvátovi mohu dodat jen to, že jednak chce poučovat a neví ani co je impedance a nechápajíc základní vztahy jen osobně napadá.
Já jsem už dvakrát napsal, že jestli má kytarový snímač dostatečné napětí, tak není třeba trafo, ale není třeba ANI ZVYŠOVAT CITLIVOST, JAK TO TEN HULVÁT DOPORUČUJE. Tolik k oblbování mladých.
V tom hulvátství si vysloveně libuje a aby mohl plivat, tak dokonce překrucuje výroky. Je marné s ním diskutovat, protože to je jen víření žumpy. Toto fórum bylo zřízeno pro jiné účely.