tiskárna nevidí tiskovou hlavu
Moderátor: Moderátoři
tiskárna nevidí tiskovou hlavu
až najednou bez zjevné příčiny po mě chce abych nainstaloval tiskovou hlavu.
Prostě ji nevidí.Zatím jsem pouze zkontroloval kontakty, šroubovák vemu až nebude zbytí.
Ptal jsem se v prodejně, kde mi sdělili že v některých tiskárnách je nějaké počitadlo stránek které hlídá životnost.
Slyšel jsem že něco takového existuje ale že by i v této tiskárně ?
nemáte s tím někdo nějakou zkušenost ?
dík
Kód: Vybrat vše
Try this method to reset printer Canon
* Canon i450, i455, i470D, i475D, i550, i560, i6100, i6500, i850, i860, i865, i900D, i905D, i950, i960, i965, i9100, i9950
* Canon S300, S330, S500, S520, S530D, S600, S630, S750, S820, S830D, S900, S6300, S9000
* Canon PIXMA iP2000, iP3000, iP3300, iP4000, iP4200, iP4300, iP4500, iP5000, iP5200, iP5300, iP6000, iP6210, iP6220, iP6600, iP6700, iP8500, pro9000, pro9500, iX4000, iX5000
* Canon BJ F500, F700, F890, F900
1. Turn off the printer ( "Power" button).
2. Hold the button "Resume", include printer (click "Power").
3. Hold the "Power" button, release the button "Resume" (power indicator / preparedness must turns green)
4. Not releasing the "Power" button, double click "Resume" and release both buttons
-- each time you click "Resume" power indicator / willingness to change color (one-click - yellow, the second hitting - green). U printers with more than one indicator - indication switches (power indicator / preparedness - green indicator error - yellow)
-- after the buttons are released, power indicator / preparedness will be for some time to blink green (Stamford time depends on the printer model), and then the green light permanently
-- If after these actions instead of constantly burning green printer continues to display error, or you are mistaken in paragraphs 1-4 (turn off the printer and repeat with paragraph 1), or if additional printer error that must be corrected, or it will not go down to a service mode.
5. Four times click "Resume" (each time you click "Resume" power indicator / willingness to change color, and the printers with more than one indicator - indication switches: the willingness / error).
6. Once you click "Power" to confirm the selected action (reset counter absorber). To disable the printer "Power" button to click again.
For some printers (for example, iP2000) to switch off clicking "Power" again, that is three in a row.
Jestli jsem to přelouskal správně, tak mi to blikání nejde.
Taky si nejsem jist jestli se to týká hlavy anebo kartridge.
přikládám hlášení
- Přílohy
-
neni hlava.jpg- (38.94 KiB) Staženo 119 x
Kód: Vybrat vše
1. vypnout
2. držet tl. Resume (pokračovací), současně cvaknout Power tlačítkem
3. stisknout a držet Power, uvolnit Resume (indikace napájení->zelená)
4. stále Power nepouštět, 2× cvaknout na Resume a pustit obě tlačítka, s každým cvaknutím na Resume se mění barva indikace žlutá->zelená->žlutá…, indikace napájení bude chvilku blikat zeleně po puštění tlačítek, v případě, že místo trvalého svitu zelené zobrazí error->vypnout a znovu zkusit postup výše, pokud se nedaří, tak asi servisní mod nelze zapnout
5. 4× cvaknout na Resume (při každém cvaku se změní barva ledky)
6. jednou cvak na Power pro potvrzení resetu čítače, k zakázání Power tlačítka, cvaknout znova
Od známého jsem dostal jinou jednu inkoustovku, (prý abych ty fotky měl na čem vytisknout, když mi canon zkolaboval..) je to EPSON STYLUS PHOTO 925, ale nechodící.
Zdálo se mi že by mohla chodit, na LCD panelu hlásí že chce novou cartridge černou (tady jsou na cartidgi kontakty, tj to sledování množství tisku tady aplikováno je)
ale když jsem zjistil cenu, tak jsem zavrhl snahu rozchodit ji. Má ale čtečku karet, display..
nechcete to někdo na rozebrání ? je mi líto takto vybavenou tiskárnu hodit do popelnice i s tím canonem.
Jsem před rozhodnutím koupit novou inkoust anebo laser. Ale ty ceny "lejzru" ještě nejsou moc lákavé.
nemáte někdo zkušenost s XEROX Phaser 6110 ?
OT:Ano, seriál itc se mi líbí
marshal píše:nemáte někdo zkušenost s XEROX Phaser 6110 ?
Je to rovnaka tlaciaren ako Samsung CLP-300. Kedze je to najnizsia rada, tak ocakavaj vysoke naklady na tlac. Podstatne lepsie ceny ma ciernobiely laser.
A na ten EPSON sa naozaj vyzer, urcite bude zaschnuta hlava. Mam dva EPSONy s tymto problemom a mam pocit, ze to ani nijako nepojde vycistit.
O to xeroxu jsem někte viděl test, docela dobrý, ale náklady jsou asi opravdu nářez. Jeden toner téměř 1000 .- ! a jsou tam čtyři.
Zajímalo by mě jaký obsah mají tonery startovní, když tiskárnu lze sehnat za 3400.-
Asi ještě počkám, třeba se časem nabídka zlepší a foto které bude spěchat nechám udělat ve fotolabu. Raději bych byl ale soběstačný.
79 dolarů !
S firmware nebylo děláno nic, tiskárnu jsem kupoval novou.
Asi už odsloužila, i když zas tak vytěžovaná nebyla.
epsona jsem dle rady zrušil.
Nastává mi ale problém s místem při koupi nové- všechny jsou větší a můj "compuprostor" je omezen.
Nevíte o tiskárně podobných rozměrů ? Vše co jsem v nabídce našel je kolem 44 cm, což e o 5 cm větší. Do úpravy nábytku se mi moc nechce.