Mourek píše:Prvořádý je bohužel zdroj, pokud necháš na ženě , aby si vybrala case zaručeně vybere nějaký se zdrojem Eurocase, a pak je celkem jedno jake budo ostatní komponenty, ten čínský šmejd to s dost velkou pravděpodobností zničí. Jinak třeba s Gigabytem byl problém že desky, kterým loni končila záruka a odešly nechtěl nikdo opravit, protože tvrdili že se změnil dodavatel. A pokud se nějak vyreklamovaly tak stejně brzo odešly znovu.Myslím, že je celkem jedno co tam dáš, na to co potřebuješ nejsou zas velké nároky.
Jo, ten zdroj si ohlídám, když tak koupím Case bez zdroje a ten si vyberu lepší, pro její potřeby bych tam dal 350W, to musí stačit, spíš bude mít ještě rezervu. Hm, tak jak koukám, ta deska je opravdu věc názoru. Je to asi jako s koupí auta, ten preferuje jednu značku a nedá na ní dopustit a druhý tu svou oblíbenou, ale jezdí obě

Ono je to také asi věc náhody a pos*at se může cokoli, nemám pravdu. Ještě se kouknu na jiné značky, ale nějak mě to podvědomě táhne k té MSI, asi proto, že mi funguje pět let bez problému. Tuhle jsem na ní uviděl jeden trochu nafouklý elyt, vykazoval, že je funkční, nedělalo to problémy, ale vyměnil jsem ho, aby nezlobil potom a fachá to vesele dál
Prostě se musím k nějaké konfiguraci rozhodnout. Zatím děkuji za informace