Dotaz na výběr komponetů pro domácí PC

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
stepa
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od stepa »

Jenys píše:No koukal jsem se třeba v Mironetu nebo v Alze, cena celkem dobrá,ale zase tam mají právě nacpaný celerony, nebo blbou barvu bedny, to víš ženský potřebují mít i svou správnou barvu a také tvar :wink:

Dyt to je to samy jako z marketu...kardinalni blbost tohle kupovat.
...to co pisu nemyslim zle, ikdyz to tak muze vyznit...
Jenys
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Jenys »

stepa píše:
Jenys píše:No koukal jsem se třeba v Mironetu nebo v Alze, cena celkem dobrá,ale zase tam mají právě nacpaný celerony, nebo blbou barvu bedny, to víš ženský potřebují mít i svou správnou barvu a také tvar :wink:

Dyt to je to samy jako z marketu...kardinalni blbost tohle kupovat.

No právě, proto si to chci spáchat sám a nechci kupovat něco co dělal jiný. Hlavně nechci mít instalaci od nich, potřebuji abych do toho mohl lézt a tak. :lol:
Když něco nevíte...klidně se zeptejte :) Co vás nezabije, to vás posílí :) Jenys :)
workhard
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od workhard »

Dobré ceny jak dílů tak i hotových kompů jsou teď na Aukru.
Věci,které fungují,se ZÁSADNĚ neopravují...
stepa
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od stepa »

workhard píše:Dobré ceny jak dílů tak i hotových kompů jsou teď na Aukru.

Plny souhlas...behem posledniho tydne jsem tam kupoval 2 PC :wink:
Jenys
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od Jenys »

Nemám registraci a to je pro mě španělská ves, ještě jsem tam nic nekupoval. Možná pro sebe, ale pro druhé, a nevím ani jak bych to třeba reklamoval. Na toto jsem se neptal :wink:

Znovu se ptám, je to tedy dobré, nebo ne, ta má konfigurace, tedy s tou GB deskou :?: :lol:
Když něco nevíte...klidně se zeptejte :) Co vás nezabije, to vás posílí :) Jenys :)
stepa
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od stepa »

Jenys píše:Znovu se ptám, je to tedy dobré, nebo ne, ta má konfigurace, tedy s tou GB deskou :?: :lol:

Kolikrat to chces jeste slyset? :roll:
workhard
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od workhard »

Mám v dílně PENTIUM 2,4GHz NORTHWOOD s 512 MB RAM a na to,co jsi na začátku vyjmenoval,mi to v pohodě stačí. Ale to jsi asi slyšet nechtěl... :wink:
Věci,které fungují,se ZÁSADNĚ neopravují...
Jenys
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od Jenys »

workhard píše:Mám v dílně PENTIUM 2,4GHz NORTHWOOD s 512 MB RAM a na to,co jsi na začátku vyjmenoval,mi to v pohodě stačí. Ale to jsi asi slyšet nechtěl... :wink:

Tak to co máš na dílně, bych bral domů jako druhý PC, ale to co chci postavit, je pro přítelkyni domů. Ona chce už něco nového a pěkného vzhledově, aby jí to nedělalo bordel, má to v kuchyni. Teda má Notebook a s tím není spokojená. :wink:
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od ZdenekHQ »

Tak jí kup hezkou lilii a píchni do toho klávesnici a myš. Bude to hezký a využití stejný.
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
Jenys
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od Jenys »

ZdenekHQ píše:Tak jí kup hezkou lilii a píchni do toho klávesnici a myš. Bude to hezký a využití stejný.

Hm, to je dobrý nápad, vyjde to aspoň levněji a bude to vonět :lol:
Mourek
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od Mourek »

Prvořádý je bohužel zdroj, pokud necháš na ženě , aby si vybrala case zaručeně vybere nějaký se zdrojem Eurocase, a pak je celkem jedno jake budo ostatní komponenty, ten čínský šmejd to s dost velkou pravděpodobností zničí. Jinak třeba s Gigabytem byl problém že desky, kterým loni končila záruka a odešly nechtěl nikdo opravit, protože tvrdili že se změnil dodavatel. A pokud se nějak vyreklamovaly tak stejně brzo odešly znovu.Myslím, že je celkem jedno co tam dáš, na to co potřebuješ nejsou zas velké nároky.
Carel

#27 Příspěvek od Carel »

V Aukru už nekoupím ani "šroubek".Před rokem jsem tam koupil základovku MSI a za týden šla do "kopru".Pak procesor Intel a mám s ním také problém.Tak když slyším Aukro otevírá se mě "kudla v kapse". :evil:
hafca

#28 Příspěvek od hafca »

Já bral nejdřív z Alzy, pak Czech Computer, něco z Mironetu a Agenu a nakonec jsem skončil v Alfě. Když to porovnám, tak ceny zatím téměř u všeho nejnižší, poštovné mají nízké a jsou celkem rychlí. A z desek mám zatím dobré zkušenosti s ASUS. Je ale pravda, že co stavím všechno byl a je Intel. S AMD pokud se mi dostalo do ruky nemám dobrý zkušenosti, ale je to věc názoru. Někdo to má třeba obráceně.
Kdyby Edison nevynalezl elektřinu, do teď se díváme na televizi při svíčkách.
Jenys
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od Jenys »

Mourek píše:Prvořádý je bohužel zdroj, pokud necháš na ženě , aby si vybrala case zaručeně vybere nějaký se zdrojem Eurocase, a pak je celkem jedno jake budo ostatní komponenty, ten čínský šmejd to s dost velkou pravděpodobností zničí. Jinak třeba s Gigabytem byl problém že desky, kterým loni končila záruka a odešly nechtěl nikdo opravit, protože tvrdili že se změnil dodavatel. A pokud se nějak vyreklamovaly tak stejně brzo odešly znovu.Myslím, že je celkem jedno co tam dáš, na to co potřebuješ nejsou zas velké nároky.

Jo, ten zdroj si ohlídám, když tak koupím Case bez zdroje a ten si vyberu lepší, pro její potřeby bych tam dal 350W, to musí stačit, spíš bude mít ještě rezervu. Hm, tak jak koukám, ta deska je opravdu věc názoru. Je to asi jako s koupí auta, ten preferuje jednu značku a nedá na ní dopustit a druhý tu svou oblíbenou, ale jezdí obě :D Ono je to také asi věc náhody a pos*at se může cokoli, nemám pravdu. Ještě se kouknu na jiné značky, ale nějak mě to podvědomě táhne k té MSI, asi proto, že mi funguje pět let bez problému. Tuhle jsem na ní uviděl jeden trochu nafouklý elyt, vykazoval, že je funkční, nedělalo to problémy, ale vyměnil jsem ho, aby nezlobil potom a fachá to vesele dál :wink:

Prostě se musím k nějaké konfiguraci rozhodnout. Zatím děkuji za informace :lol:
hafca

#30 Příspěvek od hafca »

Tak vidíš, to je ta zkušenost. Mě tu zrovna leží deska MSI, která zdechla na BIOS. Po změně jedné položky v BIOSu už nenaběhla. Nepomohl reset, vyndání baterky, koruna místo baterky, prostě nic. A to nemá ani nafouklé elyty.
Kdyby Edison nevynalezl elektřinu, do teď se díváme na televizi při svíčkách.
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“