TESLA LCE CK-3366X
Moderátor: Moderátoři
TESLA LCE CK-3366X
-
Gazprom.
Gazprom. píše:smudla5 píše:kondíky jsem sice vyměnil na sekundáru ale dva jsem tam dal nefunkční.
A to tam dávaš aké ? vybraté z iných vrakov? (ruky posekať).
ja se opravami TV nezivim.Jen nekdy pro zname,ale tam jim kupuji nove soucastky vzdy.A tato TV byla pro me,tak tam si prece muzu dat soucastky i z nejakeho vraku.
smudla5 píše:Gazprom. píše:smudla5 píše:kondíky jsem sice vyměnil na sekundáru ale dva jsem tam dal nefunkční.
A to tam dávaš aké ? vybraté z iných vrakov? (ruky posekať).
ja se opravami TV nezivim.Jen nekdy pro zname,ale tam jim kupuji nove soucastky vzdy.A tato TV byla pro me,tak tam si prece muzu dat soucastky i z nejakeho vraku.
Už jsem to tu taky psal:
Kolikrát z 20 let starého Panasonica je ellyt kvalitnější, než ten co jsi koupil včera (pokud to je nějaký no name z Číny!) - a ještě ten nový 5x přežije!! Ale než použiju nějaký "použitý", tak si ho alespoň změřím. Pokud někdo nemá pořádný měřák na kondy, tak by měl mít aspoň "kondíkovač na ESR" - pokud to myslí s opravami TVP aspoň trochu vážně
Sám vidíš jak to dopadne, když si tam "přise**š" závadu vlastně sám. Z vlastní zkušenosti vím, že nejhůře se hledají závady, které si takto "vyrobíš" sám