ok1f píše:Co to je 4094? Chtěl jsem se podívat na alldatasheet, ale nepodařilo se načíst info o této součástce. Jen jsem se dočetl, že je to registr, jak to funguje ve spolipráci s PIC?
http://www.datasheetcatalog.com/datashe ... 4094.shtml
Moderátor: Moderátoři
ok1f píše:Co to je 4094? Chtěl jsem se podívat na alldatasheet, ale nepodařilo se načíst info o této součástce. Jen jsem se dočetl, že je to registr, jak to funguje ve spolipráci s PIC?
ok1f píše:Ale vůbec ne, PIC mám několik, jak 628, tak 16f84, stovka sem stovka tam, na to nehledím, několik 16f84 jsem i zničil svojí nevědomostí (neošetřené vstupy), prostě všechno něco stojí. 628 jsem koupil právě pro tento účel, ale prostě mám strach opustit mě trochu známou součástku a začínat znovu. Další důvod-k 16f84 mám český manuál, k 628 nikoliv.
A za každou radu jsem vděčnej, pokud mě někdo pouze nechce dát najevo, jak jsem já blbej a on chytrej. To spíš mrzí.
ok1f píše:To můžu, ale kdyz budu programovat ICSP, tak vlastně impulsy z peogramátoru budu ovlivňovat případné výstupy. Tak asi bude lepší, použít je jako vstupy.
ok1f píše:Brána je široká 9m a hýbat s ní budou dva motory na 380V přes převodovku, dřív to točilo ventilama někde v elektrárně...
Nevíte, kde sehnat 16F628 do Eagle?