RAM-skutocna velkost?
Moderátor: Moderátoři
BIOS som upgradol uz davno-mam tam najaktualnejsiu verziu.Pisal som to uz predtym...p32 píše:Jestli mohu poradit, tak jsi konečně napsal, že je to vidět i v BIOSu, což znamená pouze jediné. Deska je možná zná, BIOS ne. Asi bych neztrácel čas ve woknech (neukážou víc než BIOS) a hledal bych upgrade BIOSu.
Ohladom dual chanel.Doska to nepodporuje a ja som s tym nikdy nepocital a nesnazil sa tam rozbehat dual chanel...Nagant píše:...
dudo02 píše:BIOS som upgradol uz davno-mam tam najaktualnejsiu verziu.Pisal som to uz predtym...p32 píše:Jestli mohu poradit, tak jsi konečně napsal, že je to vidět i v BIOSu, což znamená pouze jediné. Deska je možná zná, BIOS ne. Asi bych neztrácel čas ve woknech (neukážou víc než BIOS) a hledal bych upgrade BIOSu.Ohladom dual chanel.Doska to nepodporuje a ja som s tym nikdy nepocital a nesnazil sa tam rozbehat dual chanel...Nagant píše:...
Tak jsem se asi špatně díval. Spletl jsem si to s jinou deskou. Hledal jsem tady k této něco a dělá ji ještě i Gigabyte a Foxconn a mají vlastně stejný problém. 512 MB nebo 1 GB v jednom kanále nebo 2 stejné paměti do každého kanálu. Ale jen prej 400 nebo 533 MHz pro FSB, tak bych se mrkl ještě do toho BIOSu a mělo by tam být zvlášť nastavení FSB pro paměti a zvlášť pro CPU a zkontroloval to.
Popiš ty paměti, co jsi tam dával, podrobněji. Třeba to k něčemu bude.
http://vip.asus.com/forum/view.aspx?id= ... uage=en-us Co ty na to
Neviem cim to je presne-ale chyba je urcite v MB,ako pises..Normalne by som ju siel reklamovat,ale je kupena na e-bay,takze si mozem akurat tak piskat
dudo02 píše:No problem toho kto zalozil vlakno je v tom,ze pouziva 32bit operacny system a ten zhltne max.nieco okolo 3G...Avsak ako som sa hrabal netom,tak som zistil,ze tieto problemy ma viacej ludi.Aj ak maju napr.64bit...
Neviem cim to je presne-ale chyba je urcite v MB,ako pises..Normalne by som ju siel reklamovat,ale je kupena na e-bay,takze si mozem akurat tak piskat.
Hm, tak asi tyto nákupy na dálku jsou risk a pak levné vyjde draho
Proto tyto PC komponenty raději kupuji někde poblíž, abych to mohl dojít reklamovat. Ani nenakupuji v Alfacompu, pro mě je Ostrava daleko
Ta tvá deska je dosti k nenalezení i na Inetu, bůhví co to je za xindl. Pokud vím, tak Asus není až tak dobrá značka. Vím, že se nadávalo i na Notebooky Asus